ArrangeGroup

2014: Een ondernemend jaar gewenst vol ontwikkeling!

Geplaatst op: 15 Jan 2014

2013 mochten wij ervaren als een succesvol jaar, waarin onze energie en onze ontwikkelingsdrang ons heeft gedreven naar verrassende en mooie initiatieven en successen. Wat gaat 2014 ons brengen?

One team, one goal

De oprichting van ons Facility Lab, de nieuwe huisstijl, effectuering van “One team, one goal” door het opgaan van Arrange, Manage en Recruite in ArrangeGroup en de commerciële groei die we mochten doormaken. We zijn trots en blij! Toch kende het jaar ook diverse versnellingen van ontwikkelen, succes ervaren en presteren. Daar waar we in kwartaal één en twee volop de wind mee hadden, werden we in kwartaal drie verrast met een andere marktdynamiek. Om  kwartaal vier weer succesvol af te sluiten.

Een ondernemend jaar

Onze overtuiging voor 2014 is om met een geweldige team van Facility Talenten, (Senior) Interim Professionals en (Senior) Interim Managers ons in te zetten vóór en mét onze klanten. Omdat we geloven dat ontwikkelen en duurzaamheid leiden tot energie, zingeving, vooruitgang en kwaliteit. Bij de klant en in ons Facility Lab!

Empowering People and Business

Vanuit onze mission statement “Empowering People and Business” zoeken we meer dan ooit te voren naar de talenten en kwaliteiten van een ieder binnen de organisatie. Om hier kwalitatieve invulling en een goede continuïteit aan te geven blijft uitdagend in relatie tot alle lopende opdrachten en de dynamische markt. Een geweldig streven, maar ook een mooie en serieuze uitdaging voor 2014!

Ontwikkelen betekent soms ook andere keuzes maken. Na 12 jaar met veel plezier deel te hebben genomen aan Beurs Facilitair, zijn we per 2014 niet meer aanwezig met aan stand op de beurs. We kiezen voor het inzetten van nieuwe instrumenten en tools. Onze Lab Philosophy en The Facility Lab geven ons inspiratie én een nieuw platform om onze relaties te ontmoeten in een prettige sfeer rondom een waardevol en actueel thema. Uiteraard brengen we wel een bezoek aan de vakbeurs en hopen we u te ontmoeten. We staan te popelen om onze ideeën en energie met u te delen. Daarnaast wensen wij alle deelnemers en bezoekers veel succes en plezier!

Door: Arjan Elst, Owner & Director

bel mij terug