ArrangeGroup

14 Interim professionals slagen voor examen Prince2

Geplaatst op: 27 Nov 2015

Veertien Interim Professionals, werkzaam bij ArrangeGroup, zijn met vlag en wimpel geslaagd voor het Prince2 Foundation Examen. ArrangeGroup is trots op haar medewerkers en feliciteert iedereen met dit diploma!

Voordeel voor medewerker en klant

In de afgelopen twee maanden hebben de deelnemers les en begeleiding gekregen van Rolf Teekens, trainer bij opleidingsinstituut ISES Computrain. Tijdens deze opleiding leren de professionals van ArrangeGroup wat projectmanagement betekent volgens de succesvolle Prince2 methodiek. Door het toepassen van de principes, thema’s en processen van Prince2, staan de Interim Professionals garant voor succesvol projectmanagement. Deze nieuw opgedane kennis kunnen zij direct bij hun opdrachtgevers in de praktijk brengen, waardoor ook zij hier voordeel mee doen.

Rolf Teekens

Belang van projectmanagement

“Projectmanagement is het beheersen en sturen van projecten naar resultaat. Het managen van projecten is een specialisatie. Het vereist meer dan het beheersen van een methodiek. Succesvol projectmanagement is ‘feeling’ hebben met ambitie, bedrijfsbelangen en doelstellingen, zonder daarbij de taakvolwassenheid uit het oog te verliezen”, aldus Rolf Teekens, trainer bij ISES Computrain.

Ontwikkeling voorop

ArrangeGroup is nauw betrokken bij de ontwikkeling van haar medewerkers. Naast opdrachten en coaching, voorziet ArrangeGroup haar professionals van de juiste cursussen en opleidingen. De opleiding Prince2 wordt dan ook ‘in company’ aangeboden. Hiermee onderschrijft ArrangeGroup haar eigen mission statement “Empowering People and Business”.

Alle Interim Professionals gefeliciteerd!

ArrangeGroup feliciteert Elize van den Heuvel, Frank in ‘t Veld, Indra Janssen, Marcella Mesker, Marianne Bel, Marijke Duenk, Michiel Schouten, Paula de Groot, René Olthof, Richard Wijnbelt, Steven Kasander, Thomas van Buuren, Ilja Huis in ‘t Veld en Rémon Kok met hun welverdiende diploma!

bel mij terug