ArrangeGroup

11 Interim Professionals succesvol met Prince2

Geplaatst op: 01 May 2013

ArrangeGroup feliciteert haar Interim Professionals met het behalen van het Prince2 examen. Na het eerste deel van het opleidingstraject voor Prince2 Foundation succesvol te hebben afgerond in november 2012, zijn de Interim Professionals ook geslaagd voor het Prince2 Practitioner examen.

Ontwikkeling centraal

Afgelopen maanden hebben de deelnemers les en begeleiding ontvangen van de heer Rolf Teekens, opleidingsinstituut ISES. Tijdens deze opleiding leren de professionals van ArrangeGroup wat projectmanagement volgens de succesvolle Prince2 methodiek betekent. Door het toepassen van de principes, thema’s en processen van Prince2, staan de Interim Professionals garant voor succesvol projectmanagement.

ArrangeGroup is nauw betrokken bij de ontwikkeling van haar professionals. Naast opdrachten en coaching, voorziet ArrangeGroup haar professionals van de juiste cursussen en opleidingen. De opleiding Prince2 wordt dan ook ‘in company’ aangeboden.

ArrangeGroup feliciteert Remco Gogan, Ruby Kuijper, Inge Lenting, Wendy Lindenbergh, Laura Lindsen, Bibian Otten, Frank Paas, Tiko Smetsers, Chantal Vergeer, Annette Verhagen en Amanda van de Brug met hun welverdiende diploma!

Over ArrangeGroup

ArrangeGroup is Nederlands enige ‘full resourcer’ die gelooft dat ontwikkeling leidt tot energie, vooruitgang, duurzame kwaliteit en waarde. Binnen Facility Management en Inkoop bieden wij een breed pakket met kwalitatieve oplossingen. Zowel voor snelle bliksem-inzet als voor weloverwogen outsourcing en samenwerking.

Uniek aan ArrangeGroup is ons geloof in persoonlijke ontwikkeling en relaties. Hiermee maken wij het verschil door een unieke aanpak en enthousiaste professionals. Vanuit persoonlijke kracht, talenten en drive leveren al onze professionals een bijdrage aan de ontwikkeling van zichzelf, ArrangeGroup en uiteindelijk het vakgebied. Onze ontwikkeldrang uit zich in ‘The Facility Lab’ – een gave plaats voor innovaties, kennis en co-creatie. Hiermee realiseren we onze strategische doelen en blijven we ons innoveren.

bel mij terug