Arrange Consultancy

Arrange Consultancy levert concrete en werkbare adviezen en aanbevelingen. In onze adviestrajecten combineren wij onze uitgebreide kennis met de karakteristieke eigenschappen van uw organisatie. Geen generieke en abstracte termen in onze adviezen. Door middel van co-creatie ontwikkelen wij werkbare oplossingen die uw organisatie op het lijf geschreven zijn.

Lees meer

Klanten Arrange Consultancy

Diensten Arrange Consultancy

Bij Arrange Consultancy kijken wij naar de totale dienstverlening en geven wij advies op elk facilitair niveau. Van ketensamenwerking, contractmanagement tot servicedesking en guest journey onderzoek. Samen met u onderzoeken wij welke thema’s er op uw organisatie van toepassing zijn en waar de knelpunten liggen. Hierbij maken wij gebruik van bijvoorbeeld onze Servicedesk Scan, FM Business Alignment onderzoek en Werkplekoptimalisatie onderzoek (bezetting, gebruik en beleving).

Fier.fm gaat over naar arrange consultancy: het wordt nog beter en leuker!

Wij zijn reuzetrots om u te vertellen dat wij per 5 maart 2018 zijn begonnen aan een nieuwe reis. Fier.fm bundelt haar krachten met Arrange Consultancy, onderdeel van facilitair dienstverlener.

Login netwerktool
Login onderzoekstool