Lucky day

Sinds 2020 is ArrangeGroup gestart met een nieuw initiatief: de Lucky Day. De Lucky Day houdt in dat elke Arranger één dag per jaar mag inzetten om iets goeds te doen voor anderen. Denk hierbij aan de inzet voor een goed doel, vrijwilligerswerk of aandacht geven aan mensen die een hart onder de riem kunnen gebruiken. Het doel? Het delen van geluk! Wij geloven dat wij met de Lucky Day een grote impact kunnen maken. Dat iemand vanuit een intrinsieke motivatie en het ervaren van geluk een groot positief effect kan bereiken. Iets wat klein, oprecht en bij jezelf begint kan en zal groots uitpakken. 

Klaver

Aansluiting kernwaarden ArrangeGroup

Dit nieuwe initiatief sluit goed aan bij de drie kernwaarden die we kennen binnen ArrangeGroup: relatie, ontwikkeling en believe & go for it. Allereerst wordt met de Lucky Day de relatie van de medewerkers met ArrangeGroup versterkt door de mogelijkheid een Lucky Day op te nemen. Daarbij creëren we nieuwe relaties in onze omgeving door het uitvoeren van de Lucky Day. De Lucky Day kan op verschillende manieren bijdragen aan ontwikkeling. Op persoonlijk vlak kan het bijdragen aan het ontwikkelen van zelfkennis en zelfbewustzijn. Wie ben ik? Wat kan ik? Waar word ik blij van? Het kan inhoudelijke ontwikkeling brengen door nieuwe kennis en ervaring op te doen. Denk aan nieuwe mensen, organisaties en initiatieven leren kennen. Daarnaast geloven wij dat iets wat klein, oprecht en bij jezelf begint, groots uit kan pakken. Kortom, believe & go for it!

Toekomstige Lucky Days

Jinni Christiaanse klein

Jinni Christiaanse – Adviseur Marketing & Communicatie:
“Tijdens mijn studie heb ik jarenlang in de thuiszorg gewerkt. Dit werk gaf mij enorm veel voldoening: ik hielp oudere mensen niet alleen met hun huishouden, maar had ook hele mooie gesprekken met hen. Ik probeerde altijd om wat extra’s te doen en een lach op hun gezicht te krijgen. Mijn zwak voor oudere mensen heb ik altijd gehouden, daarom wil ik mijn Lucky Day hiervoor inzetten. Ik wil weer een glimlach krijgen op hun gezicht en ga daarom een dag meehelpen in een bejaardentehuis.”

Floris Wieman klein

Floris Wieman – Sales Manager:
“Ik wil mijn Lucky Day inzetten voor de lokale voedselbank in Zwolle. In Nederland is er een grote groep mensen die het niet lukt om op fatsoenlijke wijze het hoofd boven water te houden. Deze families zijn gedwongen hun dagelijkse voeding te halen bij de voedselbank. Ik wil me voor deze instelling een dag vrij maken om bij diverse supermarkten en voedingsleveranciers voedsel in te zamelen en ‘s-middags uit te geven en een gesprek te voeren met de mensen die afhankelijk zijn van deze voedselbank.”

Angelique van der Wal

Angelique van der Wal – Manager Business Support:
“Ik wil mijn Lucky Day inzetten om bij te dragen aan het verminderen van eenzaamheid. In Nederland zijn er veel eenzame mensen (de feiten liggen vastgelegd in een zogeheten eenzaamheidsschaal). Mijn bijdrage is om eenzame ouderen een dag mee te nemen, waar zij zelf de invulling van mogen bepalen. Bijvoorbeeld om buiten de deur een kop koffie te drinken en een wandeling te maken. In Nederland worden hiervoor diverse lokale initiatieven georganiseerd.”