Kennisdocumenten ArrangeGroup

Kennispartner op het gebied van Facility Management

ArrangeGroup is een facilitaire kennispartner, opgericht in 2000 en inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam binnen de facilitaire wereld. Met elkaar bedienen wij de volledige facilitaire markt en samen hebben wij voor elke facilitaire vraag een oplossing. Binnen ArrangeGroup staan kennisdeling en ontwikkeling centraal. Onze collega’s – met allemaal een eigen expertisegebied – verrijken elkaar continu. Deze kennisdeling en expertises leveren regelmatig een verzameling aan mooie inzichten en informatie op. Deze inzichten hebben wij gebundeld in verschillende kennisdocumenten. Benieuwd? Download dan snel onze kennisdocumenten.

Download nu!
Toegevoegde waarde van FM
Performance management
NEN - ISO

Het belang van de toegevoegde waarde
Wil jij als facilitaire afdeling gesprekspartner worden aan de directietafel en handvatten krijgen hoe jij jouw toegevoegde waarde kan aantonen? Lees dan nu het whitepaper ‘De Toegevoegde Waarde van FM’, geschreven door Arrange Consultancy in samenwerking met The World of YES. Benieuwd? Download het whitepaper dan via onderstaande knop!

Het toepassen van performance management
Wil jij ook inzicht krijgen in de prestaties van je facilitaire afdeling en daarmee meer grip krijgen op de afdeling? Lees dan het whitepaper ‘Performance Management’, geschreven door Arrange Consultancy in samenwerking met The World of YES. Download nu GRATIS het whitepaper via onderstaande knop!

Meerwaarde NEN-ISO 41001 voor FM
Hoe kan de nieuwe NEN-ISO 41001 norm ons helpen om facility Management te professionaliseren? Maar nog belangrijker, waarom is deze norm onmisbaar voor alle facilitaire afdelingen? Ontdek dit nu in ons whitepaper ‘Meerwaarde NEN-ISO 41001’, geschreven door Arrange Consultancy in samenwerking met The World of YES. Meer weten? Download nu gratis dit whitepaper via onderstaande knop!

Lees meer
Lees meer
Lees meer

Post-corona werkomgeving
Hoe gaan wij werken, waar gaan wij werken en hoe ondersteunen wij onze medewerkers het beste? Wij geven een inkijkje in de ervaringen van dit moment en de verwachtingen over de post-corona werkomgeving. Relevante cijfers uit diverse onderzoeken zijn gebundeld en wij gingen in gesprek met een aantal toonaangevende bedrijven. Dit bracht een inspirerend kennisdocument met daarin een aanpak om tot een ideale post-corona werkomgeving te komen.

Benieuwd? Download het kennisdocument dan via de onderstaande button!

Kennisdocument Servicedesk

De servicedesk van de toekomst
De servicedesk heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Wij gingen in gesprek met facilitair professionals van verschillende bedrijven die affiniteit hebben met de servicedesk en spraken over de toegevoegde waarde, tips & tricks, ontwikkelingen en toekomstvisies. Dat bracht een mooie verzameling aan kennis en inzichten die wij hebben gebundeld in een inspirerend kennisdocument over de servicedesk.

Benieuwd? Download het kennisdocument dan via de onderstaande button!

FM Insights 2020 Arrange Integrated social

FM Insights 2020
Het facilitaire vak heeft het afgelopen decennium een enorme ontwikkeling doorgemaakt. ArrangeGroup ging in gesprek met de facilitair eindverantwoordelijken van Rabobank, TenneT, Nissan, Essent, Alliander en Breda University. Over het vak, de uitdagingen, trends en (toekomst)visies. Dat bracht een kleurrijke verzameling van inzichten die wij hebben gebundeld in een inspirerend kennisdocument.

Benieuwd? Download het kennisdocument dan via de onderstaande button!

Hospitality Insights 2021
Aan alle bezoekers en medewerkers wil je het gevoel overbrengen speciaal te zijn. Hoe? Door te werken vanuit een basis: een perfect afgestemde balans tussen mens, processen en omgeving. ArrangeGroup ging in gesprek met Facility en Hospitality Professionals van verschillende bedrijven. Zij spraken over de toegevoegde waarde, succesfactoren, ontwikkelingen en visies. Dat bracht een interessante verzameling aan inzichten.

Benieuwd? Download het kennisdocument dan via de onderstaande button!

Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer