Kennisdeling ArrangeGroup

Kennispartner op het gebied van Facility Management

ArrangeGroup is een facilitaire kennispartner, opgericht in 2000 en inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam binnen de facilitaire wereld. Met elkaar bedienen wij de volledige facilitaire markt en samen hebben wij voor elke facilitaire vraag een oplossing. Binnen ArrangeGroup staat kennisdeling en ontwikkeling centraal. Verschillende BV’s en collega’s met allemaal een eigen expertisegebied verrijken elkaar continue. Deze kennisdeling en expertise leveren regelmatig een verzameling aan mooie inzichten en informatie op. Deze inzichten hebben wij gebundeld in verschillende webinars, whitepapers en kennisdocumenten. Benieuwd? Download dan snel (een van) onze documenten of meld je aan voor een van onze webinars. 

Webinar facilitair performance management

Op donderdag 19 november van 16.00 – 17.00 uur organiseren wij een gratis webinar over facilitaire performance management. Onze performance specialisten Felicia Koning en Elize Vonk Noordegraaf vertellen je alles over de praktische toepassing en directe meerwaarde van facilitair performance management. Meld je snel aan via de onderstaande button.

Inschrijven webinar facilitair performance management
Toegevoegde waarde van FM
Performance management
NEN - ISO

Het belang van de toegevoegde waarde
Wil jij als facilitaire afdeling gesprekspartner worden aan de directietafel en handvatten krijgen hoe jij jouw toegevoegde waarde kan aantonen? Lees dan nu het whitepaper ‘De Toegevoegde Waarde van FM’, geschreven door Arrange Consultancy in samenwerking met The World of YES. Benieuwd? Download het whitepaper dan via onderstaande knop!

Het toepassen van performance management
Wil jij ook inzicht krijgen in de prestaties van je facilitaire afdeling en daarmee meer grip krijgen op de afdeling? Lees dan het whitepaper ‘Performance Management’, geschreven door Arrange Consultancy in samenwerking met The World of YES. Download nu GRATIS het whitepaper via onderstaande knop!

Meerwaarde NEN-ISO 41001 voor FM
Hoe kan de nieuwe NEN-ISO 41001 norm ons helpen om facility Management te professionaliseren? Maar nog belangrijker, waarom is deze norm onmisbaar voor alle facilitaire afdelingen? Ontdek dit nu in ons whitepaper ‘Meerwaarde NEN-ISO 41001’, geschreven door Arrange Consultancy in samenwerking met The World of YES. Meer weten? Download nu gratis dit whitepaper via onderstaande knop!

Lees meer
Lees meer
Lees meer
Kennisdocument Servicedesk

Kennisdocument: De servicedesk van de toekomst
De servicedesk heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Wij gingen in gesprek met facilitair professionals die affiniteit hebben met de servicedesk en spraken over de toegevoegde waarde, tips & tricks, ontwikkelingen en toekomstvisies. Dat bracht een mooie verzameling aan kennis en inzichten die wij hebben gebundeld in een inspirerend kennisdocument.

Benieuwd? Download het kennisdocument dan via de onderstaande button!

FM Insights 2020 Arrange Integrated social

FM Insights 2020
Het facilitaire vak heeft het afgelopen decennium een enorme ontwikkeling doorgemaakt. ArrangeGroup ging in gesprek met de facilitair eindverantwoordelijken van Rabobank, TenneT, Nissan, Essent, Alliander en Breda University. Over het vak, de uitdagingen, trends en (toekomst)visies. Dat bracht een kleurrijke verzameling van inzichten die wij hebben gebundeld in een inspirerend kennisdocument.

Benieuwd? Download het kennisdocument dan via de onderstaande button!

Lees meer
Lees meer

Ook interessant voor jou