Tijdelijk personeel

Om snel in te spelen op allerlei facilitaire vraagstukken, staat Arrange Interim klaar met een team van professionals die hun vak én uw organisatie verstaan. Hierbij maken wij onderscheidt tussen Interim-, Project- en Programma Management.

Interim Management

Wij beschikken over een groot en sterk netwerk van interne en externe kandidaten en opdrachtgevers. Wij weten wat er speelt in de markt en zijn op de hoogte van persoonlijke ambities. Vraag en aanbod brengen wij actief bij elkaar. Samen zoeken wij naar een passende, innovatieve oplossing voor uw arbeidsvraagstukken. Wij plaatsen het juiste tijdelijke personeel bij uw organisatie.

Project & Programma Management

Bij de inzet van Interim Managers, Interim Professionals en Facility Talents maakt Arrange Interim ook onderscheid tussen Project en Programma Management. Project Management staat voor structuur en executiekracht. Programma Management is gericht op het bereiken van meerdere kwalitatieve of kwantitatieve doelstellingen ter ondersteuning van een strategische doelstelling.

Profielen Arrange Interim

We hanteren vier verschillende facilitaire profielen voor onze interim dienstverlening.

1. Interim Manager

Binnen Arrange Interim werken wij met bevlogen Interim Managers die het verschil willen én kunnen maken. Zij hebben hun sporen binnen het vakgebied van Facility Management en/of Inkoop ruimschoots verdiend. Werken bij Arrange Interim betekent dat je vol ambitie samen met opdrachtgevers en collega’s werkt aan uiteenlopende opdrachten.

2. Interim Professional

Interim Professionals krijgen bij Arrange Interim de ruimte om hun eigen kansen te creëren in de wereld van Facility Management en Inkoop. Via uiteenlopende opdrachten maken ze kennis met verschillende functies en projecten in het vakgebied. Persoonlijke en professionele ontwikkeling staan centraal. Samen met een Interim Manager ontdekken ze waar ze sterk in zijn en waarin ze verder willen groeien. Met een gezonde dosis lef ontwikkelen ze de kracht om met Arrange Interim te ondernemen, kennis te delen en dit te vertalen naar de markt.

3. Facility Talent

Onze Facility Talents doen, in een interim functie, hun eerste werkervaring binnen de facilitaire markt op bij één van onze opdrachtgevers. Als opdrachtgever geef je voor de duur van het project je commitment aan de ontwikkeling van onze talenten. Zo krijgen zij de kans om hun werkervaring en expertise uit te breiden op uitdagende opdrachten.

4. ZZP’er

ZZP-ers die zich identificeren met onze kernwaarden binden wij graag aan ons. Voor het aangaan van een prettige, goed werkende relatie zijn volgens ons uiteenlopende factoren van belang, zoals kennis, professionaliteit en kwaliteit. Wij voorzien deze ZZP’ers van opdrachten en betrekken hen actief bij kennisdeling en ondersteunende activiteiten, zoals netwerkborrels en informatieve bijeenkomsten.