Team Arrange Interim

Sander Koop
Sander KoopDirecteur Arrange Interim
sander.koop@arrangegroup.nl

“Als je met elkaar verantwoordelijk bent voor het geheel, dan sta je het sterkst”

Sander is een bruggenbouwer. Hij gelooft in de kracht van verbindingen leggen – tussen mensen, expertises en klanten – om zo met elkaar tot de beste resultaten te komen. Hoe beter je elkaar kent, hoe meer je samen kunt bereiken.

Natasha Snoek
Natasha SnoekResource Manager
natasha.snoek@arrangegroup.nl

“The only way to have great work is to love what you do!”

Arrange Interim is succesvol als onze mensen dat zijn. Plezier en passie maken het verschil. Een mogelijke samenwerking? Natasha ontdekt graag hoe wij elkaar blij kunnen maken!

Birgit Stamhuis
Birgit StamhuisAccountmanager
birgit.stamhuis@arrangegroup.nl

“Rain is just confetti from the sky!”

Als Accountmanager is Birgit verantwoordelijk voor het onderhouden en versterken van bestaande klantrelaties en het aantrekken van nieuwe klanten. Dit doet zij vanuit haar eigen persoonlijke en vrolijke benadering. Birgit zet de vragen en behoeften van onze klanten om in concrete en passende oplossingen. Geen vraag is haar te gek.

Iris Lammerts van Bueren
Iris Lammerts van BuerenRecruitment & Sales Professional
iris.lammertsvanbuern@arrangegroup.nl

“It takes teamwork, to make the dream work”

Iris is een echte teamplayer. Volgens haar kom je met elkaar tot het beste resultaat. Binnen Arrange Interim houdt zij zich bezig met zowel Sales als Recruitment. Voor haar de perfecte match. Tijdelijk of voor vast een facilitair professional nodig? Een mogelijke samenwerking? Iris helpt je graag.

Bekijk ook de andere teams

ArrangeGroup werkt vanuit de relatie en hecht veel waarde aan het kennen van collega’s en opdrachtgevers. Wil je weten wie er nog meer bij ons werken? Kijk dan bij het team van ArrangeGroupArrange Integrated en Arrange Consultancy?
Lees meer