Team Arrange Interim

Tiko Smetsers
Tiko SmetsersDirecteur Arrange Interim
tiko.smetsers@arrangegroup.nl

“Insanity is doing the same thing over and over again, expecting different results”

Tiko laat zijn creativiteit en vindingrijkheid los op facilitaire vraagstukken. Met zijn creativiteit en innovatievermogen wil hij ‘nog niet bestaande’ facilitaire oplossingen creëren om zo aan de veranderende wensen en behoeften van klanten te voldoen.

Natasha Snoek
Natasha SnoekResource Manager
natasha.snoek@arrangegroup.nl

“The only way to have great work is to love what you do!”

Arrange Interim is succesvol als onze mensen dat zijn. Plezier en passie maken het verschil. Een mogelijke samenwerking? Natasha ontdekt graag hoe wij elkaar blij kunnen maken!

Floris Wieman
Floris WiemanCommercieel Manager
floris.wieman@arrangegroup.nl

“Nothing beats a happy customer!”

Floris is als Commercieel Manager binnen Arrange Interim verantwoordelijk voor blije klanten. Onder collega’s wordt hij dan ook wel “Hoofd Blije Klanten” genoemd. Daarmee wordt ook zijn ultieme doel onderschreven: Heel Nederland vol Arrange-ambassadeurs!

Nathalie Verhaagh
Nathalie VerhaaghManager Werkgeluk & Ontwikkeling
nathalie.verhaagh@arrangegroup.nl

“Met evenveel plezier naar je werk gaan als naar huis is het ultieme thuisgevoel”

Nathalie’s werk kenmerkt zich door te luisteren, verbindingen te leggen en optimaal te ondersteunen bij uiteenlopende HR vraagstukken. Begin je voor het eerst bij Arrange Interim? Dan zet Nathalie alles in voor een fijne start bij de leukste werkgever. Welkom thuis!

Caspar Vijverberg
Caspar VijverbergSales Manager
caspar.vijverberg@arrangegroup.nl

“There are some things money can’t buy. For everything else, there is an Arranger!”

Piek of ziek? Specialistische kennis nodig? Caspar gaat graag op zoek naar dé vraag achter de vraag om vervolgens een passende (interim) oplossing te bieden. Zin in koffie? Caspar altijd!

Devika Binda
Devika Binda Sales Professional
devika.binda@arrangegroup.nl

“There are no shortcuts to any place worth going”

Verkopen en weer door? Een no go, als je het Devika vraagt. Zij wil met oog op de relatie, meedenken en adviseren om te voorzien in de behoefte van de klant. Sales en Facility Management is voor Devika dus de ideale combinatie.

Jil Siegersma
Jil SiegersmaCoach
jil.siegersma@arrangegroup.nl

“Talent krijgt pas betekenis als je je talenten benut”

Jil brengt de nodige ervaring in Facility Management en het begeleiden van mensen mee in het team. Altijd in voor actie, ziet zij de wereld vol kansen en mogelijkheden. Met haar positieve vibe zorgt zij voor verbinding tussen mensen en ziet Jil elke opdracht als een stap vooruit om talent te laten groeien.