Team Arrange Interim

Alline van Os
Alline van OsInterim Directeur Arrange Interim
alline.vanos@arrangegroup.nl

“Als je met elkaar verantwoordelijk bent voor het geheel, dan sta je het sterkst”

Alline is een bruggenbouwer. Ze gelooft in de kracht van verbindingen leggen – tussen mensen, expertises en klanten – om zo met elkaar tot de beste resultaten te komen. Hoe beter je elkaar kent, hoe meer je samen kunt bereiken.

Natasha Snoek
Natasha SnoekResource Manager
natasha.snoek@arrangegroup.nl

“The only way to have great work is to love what you do!”

Arrange Interim is succesvol als onze mensen dat zijn. Plezier en passie maken het verschil. Een mogelijke samenwerking? Natasha ontdekt graag hoe wij elkaar blij kunnen maken!

Floris Wieman
Floris WiemanCommercieel Manager
floris.wieman@arrangegroup.nl

“Nothing beats a happy customer!”

Floris is als Commercieel Manager binnen Arrange Interim verantwoordelijk voor blije klanten. Onder collega’s wordt hij dan ook wel “Hoofd Blije Klanten” genoemd. Daarmee wordt ook zijn ultieme doel onderschreven: Heel Nederland vol Arrange-ambassadeurs!

Jil Siegersma
Jil SiegersmaCoach
jil.siegersma@arrangegroup.nl

“Talent krijgt pas betekenis als je je talenten benut”

Jil brengt de nodige ervaring in Facility Management en het begeleiden van mensen mee in het team. Altijd in voor actie, ziet zij de wereld vol kansen en mogelijkheden. Met haar positieve vibe zorgt zij voor verbinding tussen mensen en ziet Jil elke opdracht als een stap vooruit om talent te laten groeien.

Iris Lammerts van Bueren
Iris Lammerts van BuerenRecruitment & Sales Professional
iris.lammertsvanbuern@arrangegroup.nl

“It takes teamwork, to make the dream work”

Iris is een echte teamplayer. Volgens haar kom je met elkaar tot het beste resultaat. Binnen Arrange Interim houdt zij zich bezig met zowel Sales als Recruitment. Voor haar de perfecte match. Tijdelijk of voor vast een facilitair professional nodig? Een mogelijke samenwerking? Iris helpt je graag.

Bekijk ook de andere teams

ArrangeGroup werkt vanuit de relatie en hecht veel waarde aan het kennen van collega’s en opdrachtgevers. Wil je weten wie er nog meer bij ons werken? Kijk dan bij het team van ArrangeGroupArrange Integrated en Arrange Consultancy?
Lees meer