Arrange Interim levert tijdelijke en vaste facilitaire professionals

Om in te spelen op facilitaire vraagstukken binnen organisaties, levert Arrange Interim snelle en flexibele kennis en capaciteit. Op tijdelijke basis middels de inzet van interimmers en trainees. Langdurige capaciteit door middel van werving en selectie. Arrange Interim beschikt hiervoor over een team van interimmers en trainees die hun vak én jouw organisatie verstaan. Met facilitaire kennis, drive, lef en enthousiasme staan onze hoogopgeleide Arrangers voor jou klaar. Met hun persoonlijke aanpak helpen zij om organisatiedoelstellingen te bereiken, zowel op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Onze diensten

Peter en Willem

Tijdelijk facilitair personeel

Arrange Interim beschikt over een groot en sterk netwerk van facilitaire interimmers. Wij weten wat er speelt in de markt en zijn op de hoogte van hun persoonlijke ambities. Vraag en aanbod brengen wij actief bij elkaar en zorgen voor de juiste match tussen onze interimmers en jouw organisatie

Interim-home-header

Traineeship

Met het Facility+ Traineeship biedt Arrange Interim jouw organisatie een breed ontwikkelde professional die onmisbaar is op de arbeidsmarkt. Onze trainees worden op alle ondersteunende kennisdomeinen naast FM opgeleid: IT, HR, Finance en Techniek. Zo kunnen ze jouw organisatie optimaal ondersteunen en steun jij het opleidingsproces van de Trainee.

arrange-believe-and-go-for-it

Werving & Selectie

Om capaciteitsvraagstukken voor de langere termijn op te lossen, zoeken wij de beste kandidaat voor jouw organisatie. Onze samenwerking start met een zorgvuldige inventarisatie van jouw wensen. Deze kandidaten worden niet als interimmer door ons ingezet, maar komen bij jouw organisatie in vaste dienst. Zo werken wij naar een perfecte match.

Arrange Interim werkt onder andere voor