Ben je op zoek naar tijdelijke facilitaire professionals?

Laten we praten

Ben je op zoek naar tijdelijke facilitaire professionals?

Laten we praten

Arrange Interim levert tijdelijke en vaste facilitaire professionals

Om in te spelen op facilitaire vraagstukken binnen organisaties, levert Arrange Interim snelle en flexibele kennis en capaciteit. Op tijdelijke basis middels de inzet van interimmers en trainees. Langdurige capaciteit door middel van werving en selectie. Arrange Interim beschikt hiervoor over een team van interimmers en trainees die hun vak én jouw organisatie verstaan. Met facilitaire kennis, drive, lef en enthousiasme staan onze hoogopgeleide Arrangers voor jou klaar. Met hun persoonlijke aanpak helpen zij om organisatiedoelstellingen te bereiken, zowel op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

0
Interimmers in dienst
0
Uitkomst van het klanttevredenheidsonderzoek
0
Enthousiast en flexibel

Onze diensten

Tijdelijk facilitair personeel

Peter en Willem

Arrange Interim beschikt over een groot en sterk netwerk van facilitaire interimmers. Wij weten wat er speelt in de markt en zijn op de hoogte van hun persoonlijke ambities. Vraag en aanbod brengen wij actief bij elkaar en zorgen voor de juiste match tussen onze interimmers en jouw organisatie

Traineeship

Interim-home-header

Met het Facility+ Traineeship biedt Arrange Interim jouw organisatie een breed ontwikkelde professional die onmisbaar is op de arbeidsmarkt. Onze trainees worden op alle ondersteunende kennisdomeinen naast FM opgeleid: IT, HR, Finance en Techniek. Zo kunnen ze jouw organisatie optimaal ondersteunen en steun jij het opleidingsproces van de Trainee.

Werving & Selectie

arrange-believe-and-go-for-it

Om capaciteitsvraagstukken voor de langere termijn op te lossen, zoeken wij de beste kandidaat voor jouw organisatie. Onze samenwerking start met een zorgvuldige inventarisatie van jouw wensen. Deze kandidaten worden niet als interimmer door ons ingezet, maar komen bij jouw organisatie in vaste dienst. Zo werken wij naar een perfecte match.

Keurmerk

Partner of Choice – Facilitaire Dienstverleners

In het Partner of Choice onderzoek van Facto is Arrange Interim preferred supplier gebleken in de categorie facilitaire dienstverleners. Professionals geven aan Arrange Interim als preferred partner te zien op het gebied van facilitaire diensten.

Arrange Interim werkt onder andere voor

Birgit

Birgit Stamhuis 
Accountmanager Arrange Interim

Laten we praten