Arrange Interim

Om snel in te spelen op allerlei facilitaire vraagstukken, biedt Arrange Interim een team van interim professionals aan die hun vak én uw organisatie verstaan. Met facilitaire kennis, drive, lef en enthousiasme staan onze hoogopgeleide Interim Managers, Interim Professionals en Facility Talents voor u klaar. Hiermee helpen wij uw doelen op operationeel, tactisch en strategisch niveau te bereiken.

Lees meer

Klanten Arrange Interim

Diensten Arrange Interim

Op zoek naar een perfect passende interim professional? Met onze diensten en professionals hebben wij al vele opdrachtgevers naar tevredenheid geholpen.

Tijdelijk personeel

Arrange Interim beschikt over een groot en sterk netwerk van interne en externe kandidaten en opdrachtgevers. Wij weten wat er speelt in de markt en zijn op de hoogte van persoonlijke ambities. Vraag en aanbod brengen wij actief bij elkaar. Samen zoeken wij naar een passende, innovatieve oplossing voor uw arbeidsvraagstukken. Wij plaatsen de juiste interimmer bij uw organisatie.
Lees meer

Werving & Selectie

Onze samenwerking start met een zorgvuldige inventarisatie van de situatie en de wensen van u als opdrachtgever. Wat voor kandidaat past het beste bij uw organisatie en de opdracht? En welke samenwerkingsvorm past hierbij? Want tussen ‘tijdelijk’ en ‘vast’ bestaan nog talloze andere mogelijkheden.

Lees meer