the facility professionals

the facility professionals

Arrange Interim

Om snel in te spelen op allerlei facilitaire vraagstukken, staat Arrange Interim klaar met een team van professionals die hun vak én uw organisatie verstaan. Met facilitaire kennis, drive, lef en enthousiasme staan onze hoogopgeleide Interim Managers, Interim Professionals en Facility Talents voor jou klaar. Hiermee helpen wij uw doelen op operationeel, tactisch en strategisch niveau te bereiken.

Lees meer

Klanten Arrange Interim

Diensten Arrange Interim

Tijdelijk personeel

Arrange Interim beschikt over een groot en sterk netwerk van interne en externe kandidaten en opdrachtgevers. Wij weten wat er speelt in de markt en zijn op de hoogte van persoonlijke ambities. Vraag en aanbod brengen wij actief bij elkaar. Samen zoeken wij naar een passende, innovatieve oplossing voor uw arbeidsvraagstukken. Wij plaatsen de juiste interimmer bij uw organisatie.
Lees meer

Werving & Selectie

Onze samenwerking start met een zorgvuldige inventarisatie van de situatie en de wensen van jou als opdrachtgever. Wat voor kandidaat past het beste bij uw organisatie en de opdracht? En welke samenwerkingsvorm past hierbij? Want tussen ‘tijdelijk’ en ‘vast’ bestaan nog talloze andere mogelijkheden.

Lees meer