Waarom Arrange Integrated

In ons dagelijks leven bestaan werk, wonen en plezier steeds meer door elkaar heen. Werken vindt niet alleen meer op kantoor plaats, maar overal. Arrange Integrated wil de ideale dienstverlener zijn die u ontzorgt. Elke dag weer doen wij onze uiterste best om te zorgen voor 100% tevreden opdrachtgevers.

Arrange Integrated richt zich op het ontzorgen van de opdrachtgever door integrale facilitaire oplossingen. Dit kan naar wens van de opdrachtgever worden ingevuld. Wij hebben geen standaardoplossingen maar geloven in maatwerk. Van ondersteunende taken op operationeel niveau en adviserende taken op strategisch niveau. Dit betekent dat opdrachtgevers niet alleen facilitaire voorzieningen kunnen uitbesteden, maar ook een belangrijk deel van de managementactiviteiten. Samenwerkend met de opdrachtgever nemen wij de verantwoordelijkheid voor een goed en schaalbaar Facility Management. Altijd dichtbij en in nauwe afstemming met de opdrachtgever. Samen ontwikkelen wij concepten om medewerkers beter te ondersteunen in hun werk. Zo zijn wij hét intelligente verlengstuk van de opdrachtgever.

‘We Arrange It-mentaliteit’
Onze medewerkers hebben een ‘We Arrange It-mentaliteit’. Wij regelen het gewoon. Dat is een basishouding waarmee wij groot zijn geworden en hedendaags nog steeds succesvol zijn. Wij leggen daadwerkelijk verbinding met u als opdrachtgever en de interne klant. Ons team leert de klant hierdoor kennen en begrijpt welke behoeften zij heeft, zodat hierin wordt voorzien. Onze facilitaire professionals durven buiten de kaders te denken: het is niet zwart of wit als het om klantgerichtheid gaat. Juist daar maakt Arrange Integrated het verschil. Wij werken voor de klantenteams op locatie met eigen Arrangers. Hierdoor zijn wij betrouwbaar, toegankelijk en oplossingsgericht. En blijven wij ons continu verder ontwikkelen.