Vastgoedoplossingen

In ons dagelijks leven bestaan wonen, werk en plezier steeds meer door elkaar heen. Multifunctionaliteit is het nieuwe credo binnen de vastgoedmarkt: wonen en werken worden gemixt in een zogenoemd ‘mixed-use’ gebouw, waarbij ook winkels, horeca, hotel, cultuur, zorg en zelfs onderwijs en maatschappelijke voorzieningen deel uit kunnen maken van de mix. Uitdaging in deze gebouwen is de diversiteit aan gebruikers en hun uiteenlopende behoeften en wensen. Door jarenlange ervaring weet Arrange Integrated dit succesvol samen te brengen, omdat wij denken vanuit de gebruikers.

Onze dienstverleningsconcepten op maat

Vastgoed

Wij ontwerpen én exploiteren dienstverleningsconcepten, geheel op maat. Onze concepten gaan uit van de gebruikerswensen en het creëren van een gastvrije, prettige verblijfsomgeving. Dit vertalen wij naar praktische zaken als processen, systemen en taken. Wij verzorgen de integrale aansturing van alle betrokken partijen, wat we doen vanuit één visie. Met als resultaat voor de vastgoedinvesteerder: een hoge bezetting, gunstige mutatiegraad en optimaal rendement.

Waaruit bestaat onze vastgoedoplossing?

Vastgoed

1. Community Management

Een plek waar gebruikers van de locatie elkaar kennen en waar alles op en top geregeld is: dat is waar onze Community Manager voor zorgt. De Community Manager is de verbindende factor, zowel online als offline en kent de gebruikers van het gebouw.

vastgoed

2.Commerciële exploitatie

Wij zorgen voor een invulling van de plint die van directe toegevoegde waarde is voor de gebruikers. Het is dé plek in het gebouw waar bijvoorbeeld eten en drinken, flexwerken, ontmoeten, services, retail en events samen komen.

vastgoed

3. Facility Management

Wij zorgen voor integrale aansturing van alle betrokken partijen. Daarbij kan gedacht worden aan het monitoren van preventief onderhoud, aansturen van leveranciers en aannemen en oplossen van klachten en storingen. Voor bedrijven in het gebouw nemen we facilitaire diensten als receptie, post, schoonmaak en telefonie uit handen.

De kracht van de combinatie

vastgoed

Uit onze ervaring blijkt dat de combinatie van deze drie onderdelen een significante meerwaarde biedt. De ond