Team Arrange Integrated

Arjan Elst
Arjan ElstDirecteur
arjan.elst@arrangegroup.nl

“Nil Volentibus Arduum”

Arjan heeft elke dag de drive om het beter te doen bij opdrachtgevers. Met gedreven, enthousiaste medewerkers en slimme oplossingen. Dat maakt Arrange Integrated een gaaf bedrijf om mee en voor te werken. Daar is Arjan trots op!

Danielle Elbers
Danielle ElbersSales Manager
danielle.elbers@arrangegroup.nl

“Work hard dream big”

Als Sales Manager bij Arrange Integrated is Danielle verantwoordelijk voor nieuwe kansen en opdrachtgevers en versterkt zij de salesactiviteiten binnen onze integrale facilitaire dienstverlening.

Evelien Weber
Evelien WeberSales Manager
evelien.weber@arrangegroup.nl

“’Luisteren kan zoveel zeggen’”

Evelien is onderdeel van het commerciële team bij Arrange Integrated. Hier speelt zij in op facilitaire vraagstukken bij organisaties en zet deze om in passende en toekomstbestendige oplossingen. Met een goede partnership, maatwerk facilitaire concepten creëren is iets wat mij dagelijks weer blij maakt!

Remco Gogan
Remco GoganKlantmanager
remco.gogan@arrangegroup.nl

“Hier word ik enthousiast van!”

Remco is verantwoordelijk voor diverse accounts. Hij stuurt op resultaat, relatie en enthousiasme. Samen met opdrachtgevers en medewerkers bouwt hij aan een uitstekende facilitaire dienstverlening, ondersteunt door slimme innovaties.

Stefan van Burik
Stefan van BurikKlantmanager
stefan.vanburik@arrangegroup.nl

“Do more of what makes you happy!”

Als Klantmanager is Stefan verantwoordelijk voor verschillende accounts van Arrange Integrated. Met zijn enorme facilitaire ervaring, kritische blik en resultaatgerichte aanpak bouwt hij samen met opdrachtgevers aan een uitstekende facilitaire dienstverlening.

Annemaaike Brouwer
Annemaaike BrouwerKlantmanager
annemaaike.brouwer@arrangegroup.nl

“Dream, believe, do, repeat”

Als Klantmanager is Annemaaike verantwoordelijk voor het Rabobank account van Arrange Integrated. Met haar enorme facilitaire ervaring, kritische blik en resultaatgerichte aanpak bouwt zij samen met opdrachtgevers aan een uitstekende facilitaire dienstverlening.

Hanneke Verhoeff
Hanneke VerhoeffManager Solutions & Servicecentrum
hanneke.verhoeff@arrangegroup.nl

“Groeien is springen in het onbekende, telkens weer.”

Hanneke is verantwoordelijk voor het team van Solutions en het Servicecentrum. Met positieve energie stuurt zij op kwaliteit, verbinding en werkplezier. Samen met opdrachtgevers en medewerkers gaat zij voor een continue verbetering van de dienstverlening.

Simone van der Neut
Simone van der NeutFacility Solutions Specialist
simone.vanderneut@arrangegroup.nl

“Genieten doe je nu!”

Simone richt zich op de ontwikkeling van nieuwe concepten voor woon-, werk- en mixed-use complexen. Haar doel? Voorzien in de wensen van alle gebruikers. Met haar positieve houding en vindingrijke ideeën zorgt ze voor oplossingen die ontzorgen, zodat gebruikers kunnen genieten van dat wat er écht toe doet!

Emma van der Zouwen
Emma van der ZouwenFacility Solutions Specialist
emma.vanderzouwen@arrangegroup.nl

“Serendipity!”

Emma heeft een passie voor het continu verbeteren van de dienstverlening. Dit bereikt zij door het leggen van verbindingen, het delen van kennis en het bundelen van krachten binnen en buiten de organisatie. Met als resultaat tevreden klanten en innovatieve ideeën.

Remon Kok
Remon KokFacility Solutions Specialist
remon.kok@arrangegroup.nl

“De groei en ontwikkeling van mensen is de hoogste roeping van leiderschap”

Rémon is binnen het team Solutions verantwoordelijk voor commerciële trajecten en implementaties van nieuwe dienstverleningen. Zijn doel? Ontwikkelen van de juiste fit tussen onze facilitaire dienstverlening, opdrachtgevers en eindgebruikers door intensief verbinding te maken, vanuit een integrale benadering te werken en met een flinke dosis enthousiasme.

Jakko Jager
Jakko JagerCoördinator Servicecentrum
jakko.jager@arrangegroup.nl

“Een goed begin is het halve werk!”

Jakko is met zijn centrale Servicecentrum team verantwoordelijk voor de continuïteit en doorontwikkeling van de dienstverlening bij onze Integrated accounts. Hij streeft ernaar om met dit team het slimme verlengstuk van de lokale Integrated accounts te kunnen zijn.

Seda Polat
Seda PolatHR Professional
seda.polat@arrangegroup.nl

“Dreams don’t work unless you do.”

Als HR Professional is Seda ervan overtuigd dat de mensen het centrale punt zijn in een organisatie. Zij zet zich dan ook graag in voor hun geluk, gezondheid en ontwikkeling. Samen met haar collega’s draagt zij zorg voor de verbinding tussen de collega’s in het werkveld en de organisatie.

Bekijk ook de andere teams!

ArrangeGroup werkt vanuit de relatie en hecht veel waarde aan het kennen van collega’s en opdrachtgevers. Wil je weten wie er nog meer bij ons werken? Kijk dan bij het team van ArrangeGroupArrange Interim en Arrange Consultancy?
Lees meer