Team Arrange Integrated

Pancras Evers
Pancras EversDirecteur Arrange Integrated
pancras.evers@arrangegroup.nl

“Tel je zegeningen!”

Pancras heeft elke dag de drive om het beter te doen bij opdrachtgevers. Met gedreven, enthousiaste medewerkers en slimme oplossingen. Dat maakt Arrange Integrated een gaaf bedrijf om mee en voor te werken. Daar is Pancras trots op!

Hanneke Verhoeff
Hanneke VerhoeffKlantmanager TenneT
hanneke.verhoeff@arrangegroup.nl

“Groeien is springen in het onbekende, telkens weer.”

Hanneke is verantwoordelijk voor het TenneT-account. Met positieve energie stuurt zij op resultaten, verbinding en werkplezier. Samen met opdrachtgevers en medewerkers gaat zij voor een continue verbetering van de dienstverlening.

Nienke van der Sandt
Nienke van der SandtKlantmanager Rabobank
nienke.vandersandt@arrangegroup.nl

“Wil je snel, ga dan alleen. Wil je verder komen, laten we dan samen gaan!”

Nienke is Klantmanager voor de Rabobank. Ze draagt zorg voor een integrale visie waarbij vanuit partnership gekeken wordt hoe de dienstverlening naar een hoger plan getild kan worden. Hierbij gaat het om de gehele samenwerking binnen de facilitaire keten. Samen kom je verder!

Stijn von der Fuhr
Stijn von der FuhrCommercieel Manager
stijn.vonderfuhr@arrangegroup.nl

“Vaak moet er iets gebeuren, voordat er iets gebeurt.”

Als Commercieel Manager zorgt Stijn voor de commercie van Arrange Integrated. Zijn geluksmomentje? Anderen inspireren en een sparringpartner zijn. Hij wil een verlengstuk zijn voor de klant en hun verwachtingen overtreffen door net dat beetje meer te geven.

Wilfried Polman
Wilfried PolmanManager Business Solutions
wilfried.polman@arrangegroup.nl

“Success is a journey, not a destination.”

Wilfried is de centrale schakel achter de facilitaire oplossingen en diensten van Arrange Integrated. Met zijn analytische blik, procesmatige aanpak en harde werken draagt hij iedere dag bij aan het succes van Arrange Integrated.

Simone van der Neut
Simone van der NeutFacility Solutions Developer
simone.vanderneut@arrangegroup.nl

“Genieten doe je nu!”

Simone richt zich op de ontwikkeling van nieuwe concepten voor woon-, werk- en mixed-use complexen. Haar doel? Voorzien in de wensen van alle gebruikers. Met haar positieve houding en vindingrijke ideeën zorgt ze voor oplossingen die ontzorgen, zodat gebruikers kunnen genieten van dat wat er écht toe doet!

Remco Gogan
Remco GoganKlantmanager New Business
remco.gogan@arrangegroup.nl

“Hier word ik enthousiast van!”

Remco is verantwoordelijk voor onze nieuwe én onze kleine accounts. Hij stuurt op resultaat, relatie en enthousiasme. Samen met opdrachtgevers en medewerkers bouwt hij aan een uitstekende facilitaire dienstverlening, ondersteunt door slimme innovaties.

Gert-Jan Ahles
Gert-Jan AhlesKlantmanager Hospitality
gertjan.ahles@arrangegroup.nl

“Do more of what makes you happy!”

Gert-Jan is verantwoordelijk voor het hospitality concept en daarmee voor de beste dienstverlening in én door onze organisatie. Hij ondersteunt activiteiten voor nieuwe trajecten en voert kwaliteitsverbetering toe bij bestaande klanten.

Emma van der Zouwen
Emma van der ZouwenFacility Solutions Specialist
emma.vanderzouwen@arrangegroup.nl

“Serendipity!”

Emma heeft een passie voor het continu verbeteren van de dienstverlening. Dit bereikt zij door het leggen van verbindingen, het delen van kennis en het bundelen van krachten binnen en buiten de organisatie. Met als resultaat tevreden klanten en innovatieve ideeën.

Jessie van Dingenen
Jessie van DingenenFacility Solutions Developer
jessie.vandingenen@arrangegroup.nl

“Mislukken is zoveel leuker dan nooit proberen”

Jessie vindt het mooi om te zien dat wanneer iemand ergens in gelooft en helemaal voor gaat, het ook werkelijkheid wordt. Dat zij daaraan bij mag dragen met haar functie bij Arrange Integrated, geeft haar energie.

 Marloes van Wijk
Marloes van WijkRecruiter / HR Professional
marloes.vanwijk@arrangegroup.nl

“Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald”

Doe hetgeen wat je zelf belangrijk vindt en doe dit op jouw manier. Op die manier haal je volgens Marloes het beste uit je leven.

Marloes Blok
Marloes BlokHR Adviseur
marloes.blok@arrangegroup.nl

“Durven en doen is ontwikkelen, ervan genieten is een kunst.”

Marloes is als landelijk HR Adviseur verantwoordelijk voor de medewerkers van Arrange Integrated. Zij draagt zorg voor de verbinding tussen de werknemers en de organisatie en is een aanjager op het gebied van talent, ontwikkeling en werkplezier.

Remon Kok
Remon KokCoördinator Servicecentrum
remon.kok@arrangegroup.nl

“Vraag met interesse, luister zonder oordeel en sta open voor het inzicht”

Rémon is met zijn team verantwoordelijk voor het ondersteunen van de lokale facilitaire teams op het gebied van continuïteit en kwaliteit Hiermee wil hij een onderscheidende bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Arrange Integrated. Hoe? Door intensief verbinding te maken, vanuit een integrale benadering te werken en een flinke dosis enthousiasme mee te brengen.

Bekijk ook de andere teams!

ArrangeGroup werkt vanuit de relatie en hecht veel waarde aan het kennen van collega’s en opdrachtgevers. Wil je weten wie er nog meer bij ons werken? Kijk dan bij het team van ArrangeGroupArrange Interim en Arrange Consultancy?
Lees meer