Team Arrange Integrated

Pancras Evers
Pancras EversDirecteur Arrange Integrated
pancras.evers@arrangegroup.nl

“Tel je zegeningen!”

Pancras heeft elke dag de drive om het beter te doen bij opdrachtgevers. Met gedreven, enthousiaste medewerkers en slimme oplossingen. Dat maakt Arrange Integrated een gaaf bedrijf om mee en voor te werken. Daar is Pancras trots op!

Hanneke Verhoeff
Hanneke VerhoeffKlantmanager TenneT
hanneke.verhoeff@arrangegroup.nl

“Groeien is springen in het onbekende, telkens weer.”

Hanneke is verantwoordelijk voor het TenneT-account. Met positieve energie stuurt zij op resultaten, verbinding en werkplezier. Samen met opdrachtgevers en medewerkers gaat zij voor een continue verbetering van de dienstverlening.

Nienke van der Sandt
Nienke van der SandtKlantmanager Rabobank
nienke.vandersandt@arrangegroup.nl

“Wil je snel, ga dan alleen. Wil je verder komen, laten we dan samen gaan!”

Nienke is Klantmanager voor de Rabobank. Ze draagt zorg voor een integrale visie waarbij vanuit partnership gekeken wordt hoe de dienstverlening naar een hoger plan getild kan worden. Hierbij gaat het om de gehele samenwerking binnen de facilitaire keten. Samen kom je verder!

Stijn von der Fuhr
Stijn von der FuhrCommercieel Manager
stijn.vonderfuhr@arrangegroup.nl

“Vaak moet er iets gebeuren, voordat er iets gebeurt.”

Als Commercieel Manager zorgt Stijn voor de commercie van Arrange Integrated. Zijn geluksmomentje? Anderen inspireren en een sparringpartner zijn. Hij wil een verlengstuk zijn voor de klant en hun verwachtingen overtreffen door net dat beetje meer te geven.

Wilfried Polman
Wilfried PolmanManager Business Solutions
wilfried.polman@arrangegroup.nl

“Success is a journey, not a destination.”

Wilfried is de centrale schakel achter de facilitaire oplossingen en diensten van Arrange Integrated. Met zijn analytische blik, procesmatige aanpak en harde werken draagt hij iedere dag bij aan het succes van Arrange Integrated.

Simone van der Neut
Simone van der NeutFacility Solutions Developer
simone.vanderneut@arrangegroup.nl

“Genieten doe je nu!”

Simone richt zich op de ontwikkeling van nieuwe concepten voor woon-, werk- en mixed-use complexen. Haar doel? Voorzien in de wensen van alle gebruikers. Met haar positieve houding en vindingrijke ideeën zorgt ze voor oplossingen die ontzorgen, zodat gebruikers kunnen genieten van dat wat er écht toe doet!

Remco Gogan
Remco GoganKlantmanager New Business
remco.gogan@arrangegroup.nl

“Hier word ik enthousiast van!”

Remco is verantwoordelijk voor onze nieuwe én onze kleine accounts. Hij stuurt op resultaat, relatie en enthousiasme. Samen met opdrachtgevers en medewerkers bouwt hij aan een uitstekende facilitaire dienstverlening, ondersteunt door slimme innovaties.

Gert-Jan Ahles
Gert-Jan