the facility solutions

the facility solutions

Team Arrange Integrated

Pancras Evers
Pancras EversDirecteur Arrange Integrated
pancras.evers@arrangegroup.nl

“Tel je zegeningen!”

Pancras heeft elke dag de drive om het beter te doen bij opdrachtgevers. Met gedreven, enthousiaste medewerkers en slimme oplossingen. Dat maakt Arrange Integrated een gaaf bedrijf om mee en voor te werken. Daar is Pancras trots op!

Stijn von der Fuhr
Stijn von der FuhrCommercieel Manager
stijn.vonderfuhr@arrangegroup.nl

“Vaak moet er iets gebeuren, voordat er iets gebeurt.”

Als Commercieel Manager zorgt Stijn voor de commercie van Arrange Integrated. Zijn geluksmomentje? Anderen inspireren en een sparringpartner zijn. Hij wil een verlengstuk zijn voor de klant en hun verwachtingen overtreffen door net dat beetje meer te geven.

Wilfried Polman
Wilfried PolmanManager Business Solutions
wilfried.polman@arrangegroup.nl

“Success is a journey, not a destination.”

Wilfried is de centrale schakel achter de facilitaire oplossingen en diensten van Arrange Integrated. Met zijn analytische blik, procesmatige aanpak en harde werken draagt hij iedere dag bij aan het succes van Arrange Integrated.

Simone Wesdorp
Simone WesdorpFacility Solutions Developer
simone.wesdorp@arrangegroup.nl

“Genieten doe je nu!”

Simone richt zich op de ontwikkeling van nieuwe concepten. Haar doel? Een beetje meer geluk creëren. Met haar positieve houding en vindingrijke ideeën zorgt ze voor oplossingen die ontzorgen én leiden tot geluksmomentjes. Zo heeft onze klant tijd om nu te genieten!

Remco Gogan
Remco GoganRegiomanager
remco.gogan@arrangegroup.nl

“Hier word ik enthousiast van!”

Als Regiomanager is Remco voor het Rabobank-account verantwoordelijk. Hij stuurt op resultaat, relatie en energie. Samen met opdrachtgevers en medewerkers bouwt hij aan een uitstekende facilitaire dienstverlening.

Marion Veltman
Marion VeltmanRegiomanager
marion.veltmandevries@arrangegroup.nl

“Wij maken werk en omgeving beter en leuker.”

Marion haar specialisaties zijn het maken van scherpe analyses, visieontwikkeling en planvorming. Ze coacht haar collega’s zodat zij meer uit zichzelf en de samenwerking halen.

Andrea van der Meer
Andrea van der MeerSupply Manager
andrea.vandermeer@arrangegroup.nl

“Focus niet op je bestemming, maar op je reis ernaar toe en koester elk moment.”

Andrea is verantwoordelijk voor het TenneT-account. Met positieve energie stuurt zij op resultaten en professionaliteit. Samen met opdrachtgevers en medewerkers gaat zij voor een continue verbetering van de dienstverlening.

Marloes Blok
Marloes BlokHR Adviseur
marloes.blok@arrangegroup.nl

“Durven en doen is ontwikkelen, ervan genieten is een kunst.”

Marloes is als landelijk HR Adviseur verantwoordelijk voor de medewerkers van Arrange Integrated. Zij draagt zorg voor de verbinding tussen de werknemers en de organisatie en is een aanjager op het gebied van talent, ontwikkeling en werkplezier.

Marije Touw
Marije TouwResource Manager
marije.touw@arrangegroup.nl

“Waar niets mag mislukken, kan niets nieuws ontstaan.”

Marije is verantwoordelijk voor recruitment en adviseert op het gebied van HR-vraagstukken. Haar doel is om de beste professionals met de juiste kennis, kunde en ervaring te selecteren. Ze wil hen verbinden aan onze organisatie en ervoor zorgen dat zij hun talenten maximaal ontwikkelen.

Bekijk ook de andere teams!

ArrangeGroup werkt vanuit de relatie en hecht veel waarde aan het kennen van collega’s en opdrachtgevers. Wil je weten wie er nog meer bij ons werken? Kijk dan bij het team van ArrangeGroupArrange Interim en Arrange Consultancy?
Lees meer