Klanten Arrange Integrated

Rabobank logo

Rabobank

Arrange Integrated heeft met Rabobank Nederland een meerjarige overeenkomst gesloten voor het leveren van Facilitaire Soft Services. Als regiepartner is Arrange Integrated verantwoordelijk voor de aansturing en de gedeeltelijke uitvoering van de facilitaire dienstverlening bij diverse lokale banken. Voor deze banken voert Arrange Integrated activiteiten uit op het gebied van locatie coördinatie, servicedesk, RSA, post, repro, interieurverzorging, onderhoud, logistiek en receptie.

Lees meer

Tennet1

TenneT

Arrange Integrated focust zich in de rol van Managing Agent op de ontwikkeling en professionalisering van de facilitaire regieorganisatie bij TenneT, netbeheerder van het landelijke hoogspanningsnet. TenneT heeft in Arrange Integrated een Facility Partner gevonden die ontzorgend, marktconform en toekomstgericht werkt. Arrange Integrated is integraal verantwoordelijk voor de uitvoering en aansturing van de facilitaire dienstverlening van het hoofdkantoor in Arnhem en vijf nevenvestigingen in Nederland.

Lees meer

Nutreco

Nutreco

Arrange Integrated is een samenwerking gestart met Nutreco, een organisatie met wereldwijd een leidende positie in diervoeding en visvoer. Een partnership waarbij Arrange Integrated de facilitaire dienstverlening van Nutreco in het kantoor te Amersfoort verzorgt.

Lees meer

Nutreco

Nissan

Sinds begin dit jaar is Arrange Integrated de FM Business Partner van Nissan Motor Parts Center, een Japanse autofabrikant. Een unieke samenwerking waarbij Arrange Integrated verantwoordelijk is voor de facilitaire dienstverlening binnen het distributiecentrum en het hoofdkantoor, met name voor de soft services.

Lees meer

Nutreco

Huisman

Arrange Integrated  is verantwoordelijk voor de servicedesk, housekeeping en facilitaire services bij Huisman Equipment. Met deze samenwerking bouwen Huisman Equipment en Arrange Integrated aan een facilitair model waarbij de performance en eindgebruikerstevredenheid centraal staan.

Lees meer

CBRE1

CBRE

Arrange Integrated heeft hospitality concept NUTTIG ontwikkeld! Een commercieel concept dat is ontstaan door nauwe samenwerking met vastgoedbelegger CBRE Global Investors en vastgoedregisseur MVGM Wonen. Het concept ondersteunt wonen, werk en plezier, doordat gasten er op ieder moment van de dag terecht kunnen voor verschillende activiteiten. NUTTIG heeft de primeur in wooncomplex De BrouwerIJ op Zeeburgereiland in Amsterdam, van vastgoedbelegger CBRE Global Investors.

Lees meer

Corporate Places

Corporate Places

Arrange Integrated is een partnerschap aangegaan met Corporate Places. Corporate Places is een deelplatform dat kantooromgevingen activeert en ontwikkelt tot circulaire hubs. Arrange Integrated verzorgt hierbij de facilitaire expertise en het locatiemanagement. Met deze samenwerking zetten de partijen een duurzaam en innovatief concept in de markt.

Lees meer

MVGM transparant def

MVGM

MVGM Wonen biedt hospitality services aan in wooncomplexen met als doel het woongemak voor huurders te vergroten. Onderdeel van dit ‘Easy Living Services’ concept van MVGM is inzet van een Hospitality Host op locatie. Arrange Integrated verzorgt deze functie voor wooncomplex B’Mine in Amsterdam Noord en De BrouwerIJ op Zeeburg in Amsterdam. De Hospitality Host is het eerste aanspreekpunt op locatie voor huurders, organiseert acties, evenementen en verbindt huurders.

Lees meer