Klanten Arrange Integrated

Rabobank logo

Rabobank

Arrange Integrated heeft met Rabobank Nederland een meerjarige overeenkomst gesloten voor het leveren van Facilitaire Soft Services. Als regiepartner is Arrange Integrated verantwoordelijk voor de aansturing en de gedeeltelijke uitvoering van de facilitaire dienstverlening bij diverse lokale banken. Voor deze banken voert Arrange Integrated activiteiten uit op het gebied van locatie coördinatie, servicedesk, RSA, post, repro, interieurverzorging, onderhoud, logistiek en receptie.

Lees meer

Tennet1

TenneT

Arrange Integrated focust zich in de rol van Managing Agent op de ontwikkeling en professionalisering van de facilitaire regieorganisatie bij TenneT, netbeheerder van het landelijke hoogspanningsnet. TenneT heeft in Arrange Integrated een Facility Partner gevonden die ontzorgend, marktconform en toekomstgericht werkt. Arrange Integrated is integraal verantwoordelijk voor de uitvoering en aansturing van de facilitaire dienstverlening van het hoofdkantoor in Arnhem en vijf nevenvestigingen in Nederland.

Lees meer

Nutreco

Nutreco

Arrange Integrated is een samenwerking gestart met Nutreco, een organisatie met wereldwijd een leidende positie in diervoeding en visvoer. Een partnership waarbij Arrange Integrated de facilitaire dienstverlening van Nutreco in het kantoor te Amersfoort verzorgt.

Lees meer

Nutreco

Nissan

Sinds begin dit jaar is Arrange Integrated de FM Business Partner van Nissan Motor Parts Center, een Japanse autofabrikant. Een unieke samenwerking waarbij Arrange Integrated verantwoordelijk is voor de facilitaire dienstverlening binnen het distributiecentrum en het hoofdkantoor, met name voor de soft services.

Lees meer