Klanten Arrange Integrated

Rabobank logo

Rabobank

Arrange Integrated heeft met Rabobank Nederland een meerjarige overeenkomst gesloten voor het leveren van Facilitaire Soft Services. Als regiepartner is Arrange Integrated verantwoordelijk voor de aansturing en de gedeeltelijke uitvoering van de facilitaire dienstverlening bij diverse lokale banken. Voor deze banken voert Arrange Integrated activiteiten uit op het gebied van locatie coördinatie, servicedesk, RSA, post, repro, interieurverzorging, onderhoud, logistiek en receptie.

Lees meer

Tennet1

Samsung

Arrange Integrated is sinds de start van 2021 verantwoordelijk voor de facilitaire en hospitality dienstverlening van Samsung. Met deze samenwerking bouwen zij samen aan een facilitair model waarbij de mens centraal staat. Wij ontzorgen Samsung maximaal en samen brengen we Samsung naar een next level.

Lees meer

Nutreco

Nutreco

Arrange Integrated is begin 2018 een samenwerking gestart met Nutreco, een organisatie met wereldwijd een leidende positie in diervoeding en visvoer. Een partnership waarbij Arrange Integrated de facilitaire dienstverlening van Nutreco in het kantoor te Amersfoort verzorgt.

Lees meer

Nissan

Nissan

Arrange Integrated is de FM Business Partner van Nissan Motor Parts Center, een Japanse autofabrikant. Een unieke samenwerking waarbij Arrange Integrated verantwoordelijk is voor de facilitaire dienstverlening binnen het distributiecentrum en het hoofdkantoor, met name voor de soft services.

Lees meer

Nutreco

Huisman

Arrange Integrated  is verantwoordelijk voor de servicedesk, housekeeping en facilitaire services bij Huisman Equipment. Met deze samenwerking bouwen Huisman Equipment en Arrange Integrated aan een facilitair model waarbij de performance en eindgebruikerstevredenheid centraal staan.

Lees meer

Nutreco

H-Park

Arrange Integrated  is sinds 2019 de exploitatie partner van woon- en werkcomplex H-Park. Binnen de samenwerking tussen facilitair dienstverlener Arrange Integrated en vastgoedontwikkelaar Re De Velopment B.V. draait het om het creëren van geluk in een gezonde omgeving.

Lees meer