Hospitality oplossingen

De ontvangst van bezoekers is tegenwoordig meer dan een vriendelijke glimlach bij de receptie. Gastvrijheid is steeds vaker een totaalbeleving. Optimale samenwerking is belangrijk om de juiste bezoekbeleving neer te zetten. Dat geldt niet alleen voor facilitaire diensten, ook voor onze opdrachtgevers en de gebruikers van het pand. Door samen verder hospitality te ontwikkelen en steeds met elkaar in verbinding te staan, komen wij tot succesvol maatwerk. Arrange Integrated richt zich op het ontzorgen van de opdrachtgever door het bieden van hospitality oplossingen op maat.

Ons hospitality concept

arrange-relatie

Als FM partner verzorgt Arrange Integrated hospitality oplossingen op maat die aansluiten bij de bedrijfsidentiteit en de verwachtingen van de bezoeker. Niet als een standaard pakket, maar zorgvuldig onderzocht en daarna afgestemd op het bedrijf en haar bezoekers. Daarbij zoeken wij de samenwerking op met de overige facilitaire disciplines om samen een totaalbeleving voor de gast, bezoeker en gebouwgebruiker te creëren. Wij noemen dat integrale gastvrijheid waarbij iedereen zich optimaal inzet om samen de beste bezoekbeleving neer te zetten

Waaruit bestaat onze hospitality oplossing?

arrange-believe-and-go-for-it

1. Hospitality Scan

Wij ontdekken de wensen en verwachtingen van bedrijven en haar bezoekers en brengen alle elementen in kaart die van invloed zijn op de beste bezoekbeleving. De hospitality scan wordt uitgevoerd aan de hand van mystery visits, mystery calls en het doorlopen van de guest journey. Op deze manier krijgen wijeen volledig beeld van de huidige hospitality.

Arrange-Group-intrim

2. Adviestraject

Vanuit onze missie: werk en omgeving beter en leuker maken, beoordelen wij de huidige situatie en adviseren wij met welke, aandachtspunten er verschil gemaakt kan worden. Wij stemmen het werkproces en de methodes af op het gewenste effect van de bezoekbeleving. Wij houden van overzichtelijke en eenvoudige processen en maken gebruik van innovatieve oplossingen.

arrange.group-15jan2019-302new-600x399

3. Inzet Hospitality

Wij werken met mensen die gastvrijheid in hun DNA hebben en van aanpakken houden. Wij noemen onszelf Arrangers en vinden het fijn om alles te regelen. Ons hospitality team weet welke rol zij hebben in het neerzetten van een 9+ bezoekbeleving en zorgen met hun persoonlijke aanpak voor een warm welkom en een gast die blij wordt. Regelmatig bespreken wij onze ervaringen met elkaar en volgen wij trainingen om de guest experience nog verder te verhogen en de gast te blijven verrassen.

Wat betekent hospitality voor jou?

Angelique

Angelique van Roosmaelen
Facilitair- en Projectmedewerker

“Be the reason someone smiles today”

Marloes Blok

Marloes Blok
HR Adviseur

“Gastvrijheid begint bij jezelf”

Remon Kok

Remon Kok
Coördinator Servicecentrum

“Het mooiste wat je kan geven is je tijd en aandacht”

Simone

Simone van der Neut
Facility Solutions Specialist

“Hospitality is a state of mind”

Direct contact met ons specialist op het gebied van hospitality oplossingen?

Elize Vonk Noordegraaf

Elize Vonk Noordegraaf

Consultant
elize.vonknoordegraaf@arrangegroup.nl
06 41 86 93 19

Neem contact met mij op

Nieuws over hospitality