Facilitaire oplossingen

Waaruit bestaat onze FM oplossing?

Vanuit de relatie met de opdrachtgever verzorgt Arrange Integrated maatwerk, de beste inrichting, besturing en uitvoering van Facility Management. Onze basis bestaat uit een sterk team van Arrangers die in de klantorganisatie voornamelijk op uitvoerend en aansturend niveau acteren. Wij vormen samen met jouw leveranciers één integraal facilitair team, het service team, dat op jouw locatie aanwezig is. In de basis werken wij vanuit twee typen dienstverlening: managing agent en integrale facilitaire dienstverlening. Echter kijken wij in elke situatie welke dienstverlening het beste past bij jou als opdrachtgever en passen wij maatwerk toe.

Wij regelen jouw facilitaire zaken!

Arrange Integrated richt zich op het volledig ontzorgen van de opdrachtgever door het bieden van integrale facilitaire oplossingen. Wij geloven in oplossingen op maat die volledig voldoen aan de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers. Van het uitvoeren van facilitaire taken op aansturend niveau, uitgebreid met ondersteunende taken op operationeel niveau tot adviserende taken op strategisch niveau. Samenwerkend met de opdrachtgever nemen wij de verantwoordelijkheid voor een goed en schaalbaar Facility Management. Wij groeien en ontwikkelen samen met onze opdrachtgevers en ontwikkelen concepten om medewerkers beter te ondersteunen in hun werk. Zo regelen wij jouw facilitaire zaken!

Kantoor

1. Managing agent dienstverlening

In het management agent-model contracteert de opdrachtgever zelf de operationele dienstverleners en contracteert daarnaast een managing agent. Wij zijn als managing agent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele coördinatie en de aansturing van de operationele dienstverleners waarbij je zelf de grip houdt over de contracten met leveranciers. Hierdoor ontstaat inzicht en transparantie ten aanzien van de kosten van de operationele dienstverleners.

Kantoor

2. Integrale facilitaire dienstverlening (IFM)

Bij Integrale facilitaire dienstverlening is Arrange Integrated verantwoordelijk voor zowel de coördinatie als de uitvoering, waarbij jij als opdrachtgever zelf de kaders stelt. Wij selecteren en coördineren de leveranciers die het best passen bij jouw organisatie en doelstellingen. Het IFM model kenmerkt zich doordat de opdrachtgever een contract afsluit met één dienstverlener voor zowel de operationele activiteiten als een belangrijk deel van de operationele en tactische regietaken. Een deel van de operationele activiteiten besteden wij als IFM-dienstverlener in dit model uit aan leveranciers, maar voor de performance van deze leveranciers zijn wij volledig verantwoordelijk.

 Waar passen wij onze FM oplossingen onder andere toe?

Rabobank logo
TenneT logo
Nutreco logo