Diensten Arrange Integrated

Contractmanagement

Contractmanagement is essentieel voor het behalen van beoogde bedrijfsresultaten, het beheersen van risico’s en het vergroten van de waarde en noodzakelijkheid om beoogde resultaten te kunnen realiseren. Wij verstaan onder leveranciersmanagement de strategie hoe je de juiste leveranciers kiest en hoe je deze kunt behouden. Hierover adviseren wij jou graag.

Klantmanagement

Onze medewerkers zorgen elke dag voor een blije klant. Alle Arrangers zijn dagelijks in contact met opdrachtgevers en worden getraind om net dat stapje meer te zetten. Met drive en passie zetten wij elke dag een professionele dienstverlening neer. Wij geloven in gezamenlijkheid en partnership. Die verbinding leggen wij zelf in de klantrelatie.

Hospitality

Hospitality staat voor gastvrijheid, beleving van de gast en gastheerschap door medewerkers. Dit leidt tot onderscheidend vermogen van uw organisatie. Door middel van een scan onderzoeken wij de wensen en behoeften. Gezamenlijk zoeken wij naar een concept dat het beste bij uw organisatie past. Met als uitkomst dat iedereen zich welkom voelt in uw organisatie en het een beleving op zich is om hier te zijn. Bijvoorbeeld via ons Hospitality concept NUTTIG!

Servicemanagement

Als een opdrachtgever kiest om de integrale verantwoordelijkheid voor de facilitaire dienstverlening alleen nog maar op hoofdlijnen te besturen, kan Arrange Integrated hier goed bij ondersteunen. De rol van Service Manager vullen wij in met enthousiaste en gepassioneerde professionals die elke dag zorgen voor top dienstverlening. Mochten wij diensten moeten verbeteren of vernieuwen, dan zorgen de collega’s van Solutions voor nieuwe inzichten en serviceconcepten.

Servicedesk

Arrange Integrated heeft veel kennis en ervaring op het gebied van Facilitaire Servicedesks. Wij noemen onszelf daarom met trots dé specialist als het gaat om het inrichten, ontwikkelen en bemensen van een Facilitaire Servicedesk op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Wij geloven hierbij in een balans tussen centraal en decentraal organiseren. Onze medewerkers zijn bekend met diverse FMIS en kunnen direct inspringen op uw desk.

Financieel Management

Het budget van onze opdrachtgevers beheren wij als ware het onze portemonnee is. Wij sturen dagelijks op de kosten en adviseren onze opdrachtgevers hierover. Daarnaast analyseren wij maandelijks over de voortgang van het budget en rapporteren wij over actuals en forecast. Wij borgen middels onze processen het gehele ordeningsproces, de verplichtingenadministratie en de financiële rapportage.

Projectmanagement

Verhuizingen, verbouwingen en werkplek- aanpassingen. Organisaties hebben soms een flexibele capaciteit nodig om deze projecten op een deskundige wijze te leiden. Arrange Integrated is bij uitstek de geschikte partner hiervoor. Er is altijd een match tussen het project en een Arranger.

Performance Management

Als opdrachtgever wil je grip hebben op het uitbestede proces en de zekerheid dat de kwaliteit wordt geleverd die voor blije klanten zorgt. Arrange Integrated implementeert de juiste processen en tools die ervoor zorgen dat wij inzicht hebben en geven in de dagelijkse dienstverlening.

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de dienstverlening van Arrange Integrated? Of heb je vragen over één van de bovenstaande diensten? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar.

Naar team