Arrange Integrated biedt facilitaire en vastgoed oplossingen

Als FM partner biedt Arrange Integrated oplossingen op maat aan binnen de facilitaire en de vastgoedmarkt. Voor de facilitaire markt zijn wij de regiepartner en ontzorgen onze opdrachtgevers door aansturing en uitvoering van integrale facilitaire oplossingen. Voor de vastgoedmarkt zijn wij de schakel tussen gebruikers en opdrachtgevers, door het ontwikkelen van innovatieve concepten. Wij streven naar een optimale samenwerking met onze opdrachtgevers, waarbij wij continu verder ontwikkelen en volop met elkaar in verbinding staan. Dit vertaalt zich in succesvol maatwerk. Onze kracht ligt bij de passie en het enthousiasme van onze Arrangers en in onze innovatieve oplossingen. Dat wij een betrouwbare, betrokken en flexibele FM partner zijn, blijkt ook uit het FM Provider Performance onderzoek.

0
Arrangers bij Arrange Integrated in dienst
0
Uitkomst van het klanttevredenheidsonderzoek
0
Overall op nummer 3 van de Nederlandse facilitaire providers

Onze diensten

Facilitaire oplossingen op maat

Anne foto

Wil je je facilitaire dienstverlening uitbesteden? En continuïteit in je dienstverlening? Voor de facilitaire markt zijn wij de regiepartner en ontzorgen organisaties door aansturing en uitvoering van integrale facilitaire diensten. Wij zijn hierbij een betrouwbare, betrokken en flexibele FM partner en werken nauw samen met jou als opdrachtgever.

Vastgoed oplossingen op maat

Integrated-home-header

Ben je gebouweigenaar en wil je je pand een waardeverhogend invulling geven, waarbij wonen, werken en plezier centraal staan? Voor de vastgoedmarkt zijn wij de schakel tussen gebruikers en opdrachtgevers, door het ontwikkelen van innovatieve concepten. Wij geven zowel advies aan de tekentafel, als conceptontwikkeling op maat en exploitatie kracht.