Ben je op zoek naar een integrale facilitaire oplossing?

Laten we praten

Arrange Integrated biedt facilitaire, hospitality en vastgoedoplossingen

Als FM partner biedt Arrange Integrated oplossingen op maat aan binnen de facilitaire en de vastgoedmarkt. Voor de facilitaire markt zijn wij de regiepartner en ontzorgen onze opdrachtgevers door aansturing en uitvoering van integrale facilitaire oplossingen. Voor de vastgoedmarkt zijn wij de schakel tussen gebruikers en opdrachtgevers, door het ontwikkelen van innovatieve concepten. Tevens richten wij ons op het ontzorgen van de opdrachtgever door het bieden van hospitality oplossingen. Wij streven naar een optimale samenwerking met onze opdrachtgevers, waarbij wij continu verder ontwikkelen en volop met elkaar in verbinding staan. Dit vertaalt zich in succesvol maatwerk. Onze kracht ligt bij de passie en het enthousiasme van onze Arrangers en in onze innovatieve oplossingen. Dat wij een betrouwbare, betrokken en flexibele FM partner zijn, blijkt ook uit het FM Provider Performance onderzoek.

0
Arrangers bij Arrange Integrated in dienst
0
Uitkomst van het klanttevredenheidsonderzoek
0
Overall op nummer 3 van de Nederlandse facilitaire providers

Onze diensten

Facilitaire oplossingen op maat

Anne

Wil je je facilitaire dienstverlening uitbesteden? En continuïteit in je dienstverlening? Voor de facilitaire markt zijn wij de regiepartner en ontzorgen organisaties door aansturing en uitvoering van integrale facilitaire diensten. Wij zijn hierbij een betrouwbare, betrokken en flexibele FM partner en werken nauw samen met jou als opdrachtgever.

Vastgoed oplossingen op maat

Integrated-home-header

Ben je gebouweigenaar en wil je je pand een waardeverhogend invulling geven, waarbij wonen, werken en plezier centraal staan? Voor de vastgoedmarkt zijn wij de schakel tussen gebruikers en opdrachtgevers, door het ontwikkelen van innovatieve concepten. Wij geven zowel advies aan de tekentafel, als conceptontwikkeling op maat en exploitatie kracht.

Hospitality oplossingen op maat

header-home-arrangegroup

Gastvrijheid is steeds vaker een totaalbeleving voor de bezoeker. Optimale samenwerking is belangrijk om de juiste bezoekbeleving neer te zetten.  Door samen verder hospitality te ontwikkelen en steeds met elkaar in verbinding te staan, komen wij tot succesvol maatwerk. Arrange Integrated richt zich op het ontzorgen van de opdrachtgever door het bieden van hospitality oplossingen op maat.

Resultaten Provider Performance Onderzoek

Uit de resultaten van het Provider Performance Onderzoek 2019 blijkt dat Arrange Integrated op verschillende onderdelen hoog scoort. Overall scoren wij met een 7,7 een mooie derde plaats ten opzichte van de 16 deelgenomen facilitaire providers. In de categorie Managing Agent mag Arrange Integrated zichzelf zelfs de beste Managing Agent van Nederland noemen. 

Ook scoort Arrange Integrated bovengemiddeld op de thema’s klantmanagement, samenwerken, flexibiliteit, betrokkenheid, integriteit en betrouwbaarheid. Op het hoofdthema ‘Datagedreven FM’ scoren wij zelfs een prachtige tweede plaats. Tevens staan wij bij opdrachtgevers bekend vanwege onze familiecultuur en adhocratiecultuur.

Bekijk al onze resultaten
Arrange Integrated Best Managing Agent NL

Partner of Choice – Facilitaire dienstverleners

In het Partner of Choice onderzoek van Facto is Arrange Integrated preferred supplier gebleken in de categorie facilitaire dienstverleners. Professionals geven aan Arrange Integrated als preferred partner te zien op het gebied van facilitaire diensten.

Bekijk al onze resultaten
Keurmerk

Klanten Arrange Integrated

Evelien Weber

Evelien Weber 
Sales Manager

Laten we praten