KNVB campus

Arrange Traineeship | The Big Supply FM Five

Geplaatst op: 20 april 2021

Dit traineeship leidt jou op tot een top facility supply manager. Je volgt een intern opleidingsprogramma bestaande uit kennis- en vaardigheidstrainingen. Je kunt daarmee excelleren in je huidige rol of doorstromen naar een andere functie binnen de organisatie als de mogelijkheid er (op termijn) is. Het traineeship is een wederzijdse investering: Arrange investeert in jou en andersom.

Arrange Traineeship | The Big Supply FM Five

Als trainee leer je veel in korte tijd. Gedurende een vaste periode (mei t/m december 2021) werk je, samen met andere trainees, aan jouw managementvaardigheden. Vijf verschillende thema’s staan daarin centraal: sales, finance, human relations, facility management en (re)presentation. Ook kom je erachter waar jouw kwaliteiten liggen. Een traineeship biedt je namelijk niet alleen inzicht in de organisatie, maar ook in jouw capaciteiten. Een traineeship triggert je om het beste uit jezelf te halen.

Onboarding

Om in aanmerking te komen zul je aan een specifiek trainee profiel moeten voldoen:

  • Jij bent ambitieus, gedreven, flexibel en zelfbewust.
  • Je hebt een HBO afgeronde opleiding (facilitair of gerelateerd).
  • Je hebt tevens aantoonbare aanleg om te ondernemen en leiding te geven. Bij voorkeur heb je minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring over een team van circa 5-10 medewerkers.
  • Tot slot wil je het geleerde, samen met je mede trainees, in de praktijk toepassen voor een langere periode binnen Arrange.

Voldoe jij hier aan? Stem dit dan af met je leidinggevende en zorg ervoor dat je dit goed etaleert in de vorm van een online auditie in free format. Wie weet start jij dit jaar nog met het verrijken van jezelf, de organisatie en onze klanten. Op donderdagmiddag 29 april 2021 zal jij +/- 20 min de tijd krijgen om online auditie te doen voor jouw deelname aan dit traineeship. Laat de organisatie op jouw eigen manier weten waarom jij de geschikte kandidaat bent!

Wil jij dit niet missen? Mail dan via de onderstaande button jouw aanmelding naar de Academy uiterlijk maandag 26 april en we nodigen jou uit!

Ik doe mee met de auditie voor het Arrange Traineeship!

Programma

Trainees volgen een inspirerend en interdisciplinair programma, met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, dat hen stimuleert om een facility (supply) management functie te vervullen. Met het volgende programma, met bijdrage van verschillende professionals van binnen en buiten Arrange, leiden we leergierige, ondernemende professionals op tot creatieve grensverleggers die een positieve impact hebben op de wereld van facility management.

Een gemiddelde wekelijkse belasting van drie uur (excl. extra individuele behoeften voor persoonlijke ontwikkeling of inhoudelijke verdieping) is voorzien over een periode van 21 weken en verdeeld over de volgende maanden en thema’s:

Voordelen

 • Je leert de organisatie van verschillende kanten kennen (kijkje in de keuken);
 • Je versterkt in een korte tijd jouw interne netwerk;
 • Je leert waar je kracht zit en jouw uitdagingen liggen (persoonlijke ontwikkeling);
 • Een volgende stap bereiken in jouw managementvaardigheden;
 • Je wordt bijgestaan door een team Arrangers;
 • Het traineeship geeft invulling aan jouw ontwikkeldrang;
 • Het geleerde kun je direct toepassen in de praktijk;
 • Door gezamenlijke training, ervaar je veel energie, verbinding en support.

Heb je inhoudelijke vragen, neem dan contact op met Sheryl Limburg. De praktische zaken regel je met jouw leidinggevende. Uiteraard kan je ook altijd met jouw vragen terecht bij de Academy.