Over the facility lab

ArrangeGroup is Facility Management. Wij werken met elkaar samen met als doel om continu te verbinden en te ontwikkelen. Vervolgens maken wij een vertaling naar werkbare oplossingen. Vanuit actuele thema’s, kennis en innovatie realiseren wij scans en onderzoeken op maat en organiseren wij workshops en bijeenkomsten. Hiermee onderschrijven wij bij Arrangegroup onze missie en maken wij werk en omgeving beter en leuker.

Kennismanagement

The facility lab is een synoniem voor onze ontwikkeldrang in de breedste zin van het woord. Het is onze manier van werken, welke zich kenmerkt door het delen van kennis, het opleiden en trainen van onze professionals en het continu streven naar de ontwikkeling van onze dienstverlening. Wij vergaren kennis door zelf te onderzoeken, te experimenteren en door bewegingen in de markt te volgen. Deze kennis brengen wij samen met onze grote diversiteit aan ervaring, welke wij dagelijks opdoen met onze dienstverlening.

Samen experimenteren innoveren

In ons kantoor in Hilversum hebben wij een prachtige ruimte en voldoende tijd om te brainstormen, te experimenten en te innoveren. Het is onze verzamelplaats van kennis, co-creatie, creativiteit, sociaal verantwoord ondernemerschap en innovatie. Dit geeft ons energie, zingeving en waarde. Het brengt ons vooruit!