Facility lab 2018-01-10T16:50:06+00:00

Over the facility lab

ArrangeGroup ontwikkelt, managed en deelt kennis om vervolgens een vertaling te maken naar werkbare oplossingen. Vanuit actuele thema’s, kennis en innovatie realiseren we op maat onderzoeken, scans, workshops, rondetafels en bijeenkomsten. Hiermee onderschrijven wij onze missie en maken we werk en omgeving beter en leuker.

Kennismanagement

The facility lab is een synoniem voor onze ontwikkeldrang in de breedste zin van het woord. Het is onze manier van werken, welke zich kenmerkt door het delen van kennis, het opleiden en trainen van onze professionals en het continue streven naar de ontwikkeling van onze dienstverlening. Wij vergaren kennis door zelf te onderzoeken, te experimenteren en door bewegingen in de markt te volgen. Deze kennis brengen we samen met de grote diversiteit aan ervaring, welke we dagelijkse opdoen met onze dienstverlening.

Samen experimenteren innoveren

In ons kantoor in Hilversum hebben we plek en de tijd om te brainstormen, experimenten en te innoveren. Het is onze verzamelplaats van kennis, co-creatie, creativiteit, sociaal verantwoord ondernemerschap en innovatie. Dit geeft ons energie, zingeving, duurzame kwaliteit en waarde. Het brengt ons vooruit!