Facilitair performance management

Hoe pas je performance management optimaal toe binnen de facilitaire organisatie?

Performance management bestaat uit het systematisch vertalen van de strategie naar bedrijfsprocessen, waarbij deze afspraken worden gemonitord en geëvalueerd zodat er feedback ontstaat op basis waarvan de huidige strategie kan worden herzien. Het belang van performance management neemt ook binnen facility management toe, vanwege het strategisch belang van de toegevoegde waarde en de professionele benadering van het vakgebied.

Ga jij als facility manager ook aan de slag met performance management en kom je er graag meer over te weten? Neem dan contact op met onze performance specialisten Felicia Koning en Elize Vonk Noordegraaf. Als experts vertellen zij je graag alles over de praktische toepassing en directe meerwaarde van facilitair performance management.

Lees meer
Consultancy

Onze experts

Elize Vonk Noordegraaf en Felicia Koning zijn beide Consultant bij Arrange Consultancy.  Vanuit deze rol hebben zij de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan over performance management en vele organisaties daarbij geholpen. Graag nemen zij jou mee in het juist toepassen van performance management binnen de facilitaire organisatie.  

Elize Vonk Noordegraaf

Elize Vonk Noordegraaf

Elize Vonk Noordegraaf

elize.vonknoordegraaf@arrangegroup.nl

06 41 86 93 19

Felicia Koning

Felicia Koning

Felicia Koning 

felicia.koning@arrangegroup.nl

06 40 84 86 45