ArrangeGroup

Werving & Selectie

ArrangeGroup beschikt over een groot en sterk netwerk van kandidaten en opdrachtgevers. Wij weten wat er speelt in de markt en zijn op de hoogte van persoonlijke ambities. Vraag en aanbod brengen wij actief bij elkaar. Samen zoeken we naar een passende, innovatieve oplossing voor uw arbeidsvraagstukken. Dat begint natuurlijk met een zorgvuldige inventarisatie van de situatie en wensen. Ook gaan wij met de opdrachtgever en kandidaat op zoek naar de beste samenwerkingsvorm. Want tussen ‘tijdelijk’ en ‘vast’ bestaan nog talloze andere mogelijkheden.

Werving & Selectie

Matching

Na een inventarisatie van de situatie, wensen en de vacature, selecteren wij de meest geschikte kandidaten. Pas als wij overtuigd zijn dat de combinatie kansrijk is voor ‘the perfect match’, stelt ArrangeGroup de kandidaat en opdrachtgever aan elkaar voor. Is er sprake van dé klik? Dan mogen wij, na het tekenen van het arbeidscontract, trots spreken van een geslaagde werving!

Deta-vast

Deta-vast is dé oplossing voor opdrachtgevers die de wens hebben een kandidaat na een detacheringsperiode over te nemen. Deta-vast is een combinatie van onze Interim Dienstverlening en Werving & Selectie. ArrangeGroup werft hiervoor de juiste kandidaat en na een vooraf bepaalde periode van detachering treedt hij of zij in vaste dienst bij de opdrachtgever. Zo heeft de opdrachtgever de voordelen van een perfecte match met een waardevolle kennismakingsperiode, voordat een vast dienstverband wordt aangegaan.

Sourcing

Sourcing gaat uit van het planmatig aanpakken van de tijdelijke inzet voor een vastgestelde periode van minimaal 12 maanden. Dit in tegenstelling tot Interim, wat het flitsende karakter heeft van vandaag bellen en morgen beginnen (met vaak een onbekende looptijd). Voorbeelden van invullingen voor sourcing zijn locatiemanagement, servicedesk, projectleiding en (operationele) inkoop.

Begeleiding en coaching

Voor al onze Interim-diensten en Werving & Selectie opdrachten geldt dat onze medewerkers een vaste begeleiding en ondersteuning krijgen vanuit ArrangeGroup. Dit geldt voor de gehele periode van de opdracht.
The Facility Lab

bel mij terug