ArrangeGroup

Training, Coaching & Talentontwikkeling

Ontwikkeling geeft energie, vertrouwen en leidt tot vooruitgang en kwaliteit. Daarom investeert ArrangeGroup op het gebied van ‘Empowerment’. Onze definitie van Empowerment is: “Handelen vanuit eigen inzicht, kracht en intrinsieke motivatie waar men energie van krijgt en plezier aan beleeft, waardoor successen geboekt worden.” Dit leidt tot persoonlijke ontwikkeling en is goed toe te passen binnen teams. Hoe bereiken we dit? Door middel van talentanalyses, personal branding, teamontwikkeling en persoonlijke coachingstrajecten.

Training, Coaching & Talentontwikkeling

Inzicht in wensen en doelen

ArrangeGroup kan personen een diepgaand inzicht geven in de eigen gedragsstijl of juist inzicht in onderliggende wensen en doelen. Hierbij kan gekeken worden naar individuele talenten, maar ook naar een compleet team en de afstemming tussen hen. Om Empowerment vorm te geven, staan drie termen centraal:

  • Wat is mijn doel? Waar wil ik naar toe? Wat vind ik leuk?
  • Durf op zoek te gaan naar (nieuwe) uitdagingen.
  • Om een verandering teweeg te brengen, moet je gewoon doen!

 

Gedragskwaliteiten

Een andere manier om de toegevoegde waarde van een persoon binnen de afdeling te bespreken is aan de hand van de DISC gedragsstijlen (Dominant, Invloed, Stabiel en Consciëntieus). Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken welke gedragskwaliteiten deze persoon inbrengt of wat de valkuilen van een bepaalde gedragsstijl zijn. ArrangeGroup gebruikt voor deze analyses de methodieken van TTI en MyLogin en is hierin gecertificeerd.

De kracht van Empowerment

ArrangeGroup heeft zich gespecialiseerd in Empowerment door het geven van trainingen, coaching en talentontwikkelingen. Er wordt per opdracht en opdrachtgever gekeken welke training of talentontwikkeling het beste past bij de situatie. Tijdens de intake worden de behoeften, huidige situatie en gewenste resultaten besproken. Vervolgens wordt een passend advies en traject gevormd. Training, coaching en talentontwikkeling worden ook binnen de eigen organisatie gestimuleerd. Met als resultaat dat zowel onze eigen professionals, onze opdrachtgevers en het werkveld hierbij gebaat zijn. ArrangeGroup staat garant voor professionals met passie en inhoud!

 

Logo TTI

Logo MyLogin

bel mij terug