ArrangeGroup

Interim, Advies & Projecten

Interim managers, professionals en talenten

Om snel in te spelen op alle situaties, staat ArrangeGroup klaar met een team van professionals die hun vak én uw organisatie verstaan. Met facilitaire- en inkoopkennis, drive, lef en enthousiasme staan onze hoogopgeleide interim managers, professionals en facility talenten voor u klaar. Hiermee helpen zij uw doelen op operationeel, tactisch en strategisch niveau te bereiken. Dit unieke concept is al sinds 2000 bewezen succesvol. Of het nu gaat om management, projecten of advies, u kunt rekenen op een zorgvuldige vertaling van uw klantbehoefte naar verantwoorde en duurzame oplossingen.

Interim, Advies & Projecten

Advisering

Niet alleen vanaf de zijlijn toekijken en beschouwend meepraten, maar actief meedoen! Dat is onze visie op advisering. De meerwaarde hiervan begint al bij het analyseren en adviseren, om vervolgens samen de weg naar implementatie en realisatie in te slaan. Onze ambitie is om dan die cruciale stap te nemen om zo verder te komen! Door vanuit betrokkenheid te signaleren, dwarsverbanden te leggen en samenhang aan te brengen. Met als doel efficiency, effectiviteit, resultaten én daarmee de performance te verbeteren. Kortom: niet alleen praten en schrijven, maar vooral samen denken en doen!

Interim dienstverlening

Project- & Programmamanagement

Bij de inzet van interim managers, professionals en facility talenten maakt ArrangeGroup onderscheid tussen Projectmanagement en Programmamanagement. Projectmanagement staat voor structuur en executiekracht. Het managen van projecten concentreert zich rondom het thema: samenwerken met resultaat. De aard en omvang van projecten kunnen verschillen, maar de systematische aanpak staat van te voren vast.

In tegenstelling tot Projectmanagement, dat gericht is op één enkele doelstelling, is Programmamanagement gericht op het bereiken van meerdere kwalitatieve of kwantitatieve doelstellingen ter ondersteuning van een strategische doelstelling. Door het voeren van actief Programmamanagement worden alle lopende projecten en hun doelstellingen met elkaar in relatie gebracht. Bovendien kunnen de beschikbare resources (tijd, mensen en middelen) optimaal worden ingezet om de vastgestelde doelstellingen te bereiken.

bel mij terug