ArrangeGroup

Facility Lab

ArrangeGroup ontwikkelt, managed en deelt kennis om vervolgens een vertaling te maken naar werkbare oplossingen. Vanuit actuele thema’s, kennis en innovatie realiseren we op maat onderzoeken, scans, workshops, rondetafels en bijeenkomsten. Hiermee onderschrijven wij ons mission statement: Empowering People and Business.

Facility Lab

Kennismanagement

Actief kennismanagement is een absolute voorwaarde voor onze performance op de korte termijn en ons bestaansrecht op de lange termijn. Met onze kennisorganisatie zijn wij in staat alle medewerkers en opdrachtgevers aan elkaar te verbinden en de beschikbare kennis te documenteren, te ontwikkelen, te borgen, te delen en te exploiteren.

Samen innoveren

Ontwikkeling leidt tot energie, vooruitgang, innovatie, zingeving, duurzame kwaliteit en waarde. The Facility Lab maakt het mogelijk samen te innoveren! Onze relaties kunnen vraagstukken of ideeën inbrengen én ArrangeGroup regelt de middelen, ruimte en creativiteit. Ook kan ArrangeGroup facilitaire kwesties met industry leaders en professionals aanvliegen door middel van Round Tables en creatieve workshops. Gezamenlijk zoeken we naar innovatieve oplossingen.

Ontwikkelingen voor ArrangeGroup

Wij zijn vanaf onze oprichting gericht op ontwikkeling en innovatie. Dit zetten we niet alleen in voor onze klanten, maar ook voor onze eigen organisatie. Zo hebben wij bijvoorbeeld sinds 2005 een volledig flexibel kantoorconcept, werken we al een groot aantal jaren volledig in de cloud met onder andere Google App’s en hebben we nog een aantal spannende plannen voor de toekomst.

 

Facility Management

bel mij terug