Team Arrange Consultancy

Sheryl Limburg
Sheryl LimburgDirecteur Arrange Consultancy
sheryl.limburg@arrangegroup.nl

“Met beide voeten op de grond kom je geen stap vooruit!”

Op een persoonlijke manier facilitaire organisaties (nog) professioneler maken, dat is wat Sheryl drijft. Haar enthousiasme, creativiteit en analytisch denkvermogen zorgen ervoor dat zij hierin echt het verschil maakt. Waardevolle co-creaties met Arrangers en opdrachtgevers en het bouwen aan een fantastisch consultancy bedrijf maken haar enorm fier!

Pieter Buis
Pieter BuisDirecteur Arrange Consultancy
pieter.buis@arrangegroup.nl

“Geen weg is lang met goed gezelschap!”

Mensen en organisaties vooruit helpen, op een persoonlijke manier, gecombineerd met een flinke dosis enthousiasme en plezier. Inzicht, inspiratie, vooruitgang, daadkracht, innovatie, uitdaging en tot stand brengen. Samen met het team van Arrange Consultancy. Daar wordt Pieter trots en gelukkig van!

Sebastiaan Voortman
Sebastiaan VoortmanSenior Consultant
sebastiaan.voortman@arrangegroup.nl

“Als je geen doel hebt, blijf je heen en weer rennen zonder te scoren.”

Als Senior Consultant zet Sebastiaan met vol enthousiasme en inspiratie facilitaire vraagstukken om in nieuwe inzichten en creatieve oplossingen. Hierbij is geen uitdaging hem te groot en haalt hij veel energie en plezier uit het behalen van het gewenste resultaat.

Elize Vonk Noordegraaf
Elize Vonk NoordegraafConsultant
elize.vonknoordegraaf@arrangegroup.nl

“It’s a beautiful thing when a career and a passion come together.”

Handelen vanuit gedeelde waarden en maatwerk leveren door samen tot de kern van de vraag te komen, zijn zaken die Elize belangrijk vindt. In combinatie met haar enthousiasme en frisse blik, draagt dit bij aan een optimale facilitaire prestatie.

Felicia Koning
Felicia KoningJunior Consultant
felicia.koning@arrangegroup.nl

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.”

Dingen beter, leuker en mooier maken: dat is waar Felicia energie van krijgt. Nieuwsgierigheid en een kritische blik zijn de basis voor haar streven om continu te verrassen en samen tot het beste resultaat te komen.

Bekijk ook de andere te