the facility brains

the facility brains

Team Arrange Consultancy

Sheryl Limburg
Sheryl LimburgDirecteur Arrange Consultancy
sheryl.limburg@arrangegroup.nl

“Met beide voeten op de grond kom je geen stap vooruit!”

Op een persoonlijke manier facilitaire organisaties (nog) professioneler maken, dat is wat Sheryl drijft. Haar enthousiasme, creativiteit en analytisch denkvermogen zorgen ervoor dat zij hierin echt het verschil maakt. Waardevolle co-creaties met Arrangers en opdrachtgevers en het bouwen aan een fantastisch consultancy bedrijf maken haar enorm fier!

Pieter Buis
Pieter BuisDirecteur Arrange Consultancy
pieter.buis@arrangegroup.nl

“Geen weg is lang met goed gezelschap!”

Mensen en organisaties vooruit helpen, op een persoonlijke manier, gecombineerd met een flinke dosis enthousiasme en plezier. Inzicht, inspiratie, vooruitgang, daadkracht, innovatie, uitdaging en tot stand brengen. Samen met het team van Arrange Consultancy. Daar wordt Pieter trots en gelukkig van!

Steven Kasander
Steven KasanderConsultant
steven.kasander@arrangegroup.nl

“In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden.”

Creatie van wat je wilt bereiken, begint bij het richten van je energie en het focussen met daadkracht. Dingen doen waar je zelf energie van krijgt en anderen energie door kunt geven. Dat is waar Steven in gelooft en wat hij iedere dag nastreeft.

Elize Vonk Noordegraaf
Elize Vonk NoordegraafConsultant
elize.vonknoordegraaf@arrangegroup.nl

“It’s a beautiful thing when a career and a passion come together.”

Handelen vanuit gedeelde waarden en maatwerk leveren door samen tot de kern van de vraag te komen, zijn zaken die Elize belangrijk vindt. In combinatie met haar enthousiasme en frisse blik, draagt dit bij aan een optimale facilitaire prestatie.

Bekijk ook de andere teams

ArrangeGroup werkt vanuit de relatie en hecht veel waarde aan het kennen van collega’s en opdrachtgevers. Wil je weten wie er nog meer bij ons werken? Kijk dan bij het team van ArrangeGroupArrange Integrated en Arrange Interim!
Lees meer