Team Arrange Consultancy

Sheryl Limburg
Sheryl LimburgManaging Consultant
sheryl.limburg@arrangegroup.nl

“Met beide voeten op de grond kom je geen stap vooruit!”

Op een persoonlijke manier facilitaire organisaties (nog) professioneler maken, dat is wat Sheryl drijft. Haar enthousiasme, creativiteit en analytisch denkvermogen zorgen ervoor dat zij hierin echt het verschil maakt. Waardevolle co-creaties met Arrangers en opdrachtgevers en het bouwen aan een fantastisch consultancy bedrijf maken haar enorm fier!

Elize Vonk Noordegraaf
Elize Vonk NoordegraafConsultant
elize.vonknoordegraaf@arrangegroup.nl

“It’s a beautiful thing when a career and a passion come together.”

Handelen vanuit gedeelde waarden en maatwerk leveren door samen tot de kern van de vraag te komen, zijn zaken die Elize belangrijk vindt. In combinatie met haar enthousiasme en frisse blik, draagt dit bij aan een optimale facilitaire prestatie.

Felicia Koning
Felicia KoningConsultant
felicia.koning@arrangegroup.nl

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.”

Dingen beter, leuker en mooier maken: dat is waar Felicia energie van krijgt. Nieuwsgierigheid en een kritische blik zijn de basis voor haar streven om continu te verrassen en samen tot het beste resultaat te komen.

Bekijk ook de andere teams

ArrangeGroup werkt vanuit de relatie en hecht veel waarde aan het kennen van collega’s en opdrachtgevers. Wil je weten wie er nog meer bij ons werken? Kijk dan bij het team van ArrangeGroupArrange Integrated en Arrange Interim!
Lees meer