icon-groen-consultancy

the facility brains

icon-groen-consultancy

the facility brains

Geef jouw voorkeuren aan voor de middagactiviteiten

 • Jaarcongres: vitaal, vitaler, vitaalst

  Wanneer het thema vitaliteit centraal staat, moet er natuurlijk ook bewogen worden. Het middagprogramma van ons jaarcongres op vrijdag 2 november staat dan ook in het teken van verschillende actieve sessies. Als deelnemer aan ons congres kun je zelf bepalen aan welke middagactiviteit je deelneemt. Hiervoor kun je jouw voorkeuren hieronder aangeven.

  • Clinic ChiWalking & Running door R-Connect

   ChiRunning gebruikt een combinatie van wetenschappelijke hardlooptechnieken en de inzichten van Tai Chi: door gebruik te maken van de krachten die er al zijn, kun je ontspannen en zonder blessures (hard)lopen. De uitgangspunten van ChiRunning zijn ook te vertalen naar je (werkende) leven en helpen je niet alleen fysiek, maar ook geestelijk vitaal te worden of blijven. In de workshop wordt in vogelvlucht een introductie van de principes van ChiRunning behandeld en wordt vooral geoefend met houding en beweging. Het gewenste resultaat is dat er ontspannen is bewogen en is ervaren wat deze manier van hardlopen voor een ieder kan betekenen. Ook zonder hardloopervaring kun je meedoen. Kledingsuggestie: warm en sportief: we doen alles buiten.

  • Rondleiding over de KNVB Campus

   Maak kennis met de KNVB Campus! Deze rondleiding biedt de kans om een kijkje te nemen binnen de muren van de KNVB, met onder andere een bezoek aan het Sportmedisch Centrum, het Teamhotel én het gloednieuwe KNVB ARAG Replay Center. Het SMC van de KNVB is hét centrum waar voetballers en niet-voetballers terecht kunnen voor een deskundig sportmedisch onderzoek,behandeling en revalidatie van een sportblessure. Daarnaast kun je binnen de muren kijken van het Teamhotel, speciaal gebouwd voor onze vertegenwoordigende elftallen en nationale jeugdselecties. Het gloednieuwe KNVB ARAG replay center is pas geopend en hier worden alle activiteiten van de VAR in de eredivisie gecoördineerd. Kortom, een unieke ervaring, terwijl je werkt aan je dagelijkse inspanning!

  • Workshop Energie & Balans door Vitalics

   Het doel is de balans (weer) te vinden tussen privé en werk, door eenvoudige aanpassingen in je leefstijl en hierdoor met meer plezier en ontspanning te werken en te leven. Als deelnemer leer je over vier verschillende energiestromen en hoe je per onderdeel weer de juiste energie kunt krijgen. Door een balans te vinden tussen de lichamelijke, mentale, emotionele en zingevende energie kun je ontdekken wat belangrijk voor jou is en hier tijd en ruimte voor maken: voor een optimaal leefvermogen. Deze sessie is interactief en inclusief praktische oefeningen en vindt plaats in de buitenlucht.

  • Voetbalclinic door de KNVB

   Kennismaken met voetbaltechnische en tactische oefenstof van het echte Oranje, waarbij de link wordt gelegd tussen topsport, leiderschap en strategie. Een must voor iedere voetballiefhebber! Aanvallen, verdedigen, omschakelen: niet alleen voetballers, maar ook bedrijven krijgen hier dagelijks mee te maken. Deelnemers krijgen oefenstof rechtstreeks uit het trainingsprogramma van het Nederlands Elftal, gaan trainen op de officiële vernieuwde KNVB-velden, waar ook Oranje selecties trainen en krijgen uitleg over teamfuncties en teamtaken en het toepassen daarvan in het bedrijfsleven. Een unieke ervaring voor iedere voetballer en niet-voetballer!