Ons jaarcongres

Jaarlijks organiseert Arrange Consultancy het jaarcongres op de eerste vrijdag van november, met als doel (potentiële) klanten te inspireren over een Facility Management overstijgend onderwerp. Vrijdag 1 november 2019 vindt het eerstvolgende jaarcongres plaats. Houd je de agenda alvast vrij?

Jaarcongres 2018

In november 2018 werd het jaarcongres voor de 26e keer georganiseerd. Dit jaar bij de KNVB Campus te Zeist. Het thema dat centraal stond was vitaliteit: een onderwerp dat hoog op de agenda van veel organisaties staat. Een organisatie die aandacht schenkt aan gelukkige, gezonde, gemotiveerde en productieve medewerkers zal immers succesvoller zijn. De mens, de medewerker, op de eerste plaats. Facilitair kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren.

Een inspirerende en actieve dag

Wij mogen terugkijken op een inspirerende en actieve dag:

  • De opwarming in één van de hotspots van voetbalminnend Nederland werd verzorgd door dagvoorzitter Sheryl Limburg, Directeur van Arrange Consultancy. Met een aantal rek- en strekoefeningen kreeg ze de gehele zaal in beweging.
  • Arjan Elst, directeur van ArrangeGroup kreeg vervolgens de bal en inspireerde de aanwezigen met een enthousiast verhaal over de relatie tussen vitaliteit en werkgeluk.
  • Daarna was het woord aan Colin Cleeren van VitalFacts. Hij legde uit wat facility managers kunnen doen om vitaliteit succesvol in hun organisaties te implementeren.
  • De bal ging vervolgens naar Nils Bonder van Consult die scoorde met een presentatie over de WELL Building standaard. Op dit moment de enige standaard waarin gezondheidsbevorderende maatregelen worden gebundeld vanuit de gebouwde omgeving.
  • Na de lunch werden de faciliteiten van de zonovergoten campus goed benut met onder andere een workshop ‘energie & balans’, ‘chirunning’, een voetbalclinic en een rondleiding.
  • De dag werd afgesloten met een gezellige en gezonde (netwerk)borrel.

Kortom, inspirerende sprekers, een actieve middag en een fantastische omgeving bleken wederom ingrediënten voor succes. Een goed gezelschap, bestaande uit zowel bekende als nieuwe gezichten, maakte het plaatje compleet.

Jaarcongres AC 3Jaarcongres AC 2Jaarcongres AC 6

Evaluatie jaarcongres 2018

Uit onze online evaluatie kwam naar voren dat maar liefst 96% van de respondenten het jaarcongres de reis zeker waard vond. Deelnemers gaven ook aan dat ze vol zingeving en plezier weer naar huis gingen. Een score waar wij trots op zijn en welke de lat hoog legt voor volgend jaar! Om te komen tot een 100% score in de evaluatie van volgend jaar, zullen we onszelf uitdagen kritisch te kijken naar de onderwerpen, de sprekers en de samenstelling van het programma.

Jaarcongres in 2019

Het volgende congres is al gepland: op vrijdag 1 november 2019. Meer informatie hierover volgt in de zomer van 2019. Wil je al eerder een bijeenkomst bijwonen? Kijk dan bij onze netwerkgroepen of neem contact met ons op.