the facility brains

the facility brains

Ons jaarcongres

Jaarlijks organiseert Arrange Consultancy het congres op de eerste vrijdag van november om (potentiële) klanten te inspireren over een Facility Management overstijgend onderwerp. Dit jaar wordt het jaarcongres voor de 26e keer georganiseerd, op vrijdag 2 november in de KNVB Campus te Zeist. Het thema dat centraal staat is vitaliteit.

Vitaal, vitaler, vitaalst

Vitaliteit draait om drie kerndimensies: energie, motivatie en veerkracht. Het gaat over gezondheid, met passie en energie aan het werk kunnen. Een goede balans tussen een gezond lichaam, mentale gezondheid, gezond gedrag en een gezonde leef- en werkomgeving.

Vitaliteit staat hoog op de agenda van organisaties. Een organisatie die aandacht schenkt aan gelukkige, gezonde, gemotiveerde en productieve medewerkers zal immers succesvoller zijn. Facilitair kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren! Waarom is vitaliteit zo belangrijk? En hoe kun je hierop inspelen? Dat komt allemaal aan bod tijdens het jaarcongres van 2018!

Inspirerende dag

De ochtend staat in het teken van plenaire presentaties van diverse sprekers. De aftrap gaat over algemene ontwikkelingen en trends ten aanzien van vitaliteit die de noodzaak ervan aanstippen. De daaropvolgende sprekers verdiepen zich in de toepasbaarheid van vitaliteit binnen organisaties en de rol van facilitair hierin. Na de lunch beleven we actief het thema vitaliteit door middel van verschillende sessies. De dag wordt uiteraard afgesloten met een gezellige en gezonde (netwerk)borrel.

Het programma

Vanaf 9:30 uur – Ontvangst met inloop
10:00 uur – Opening door dagvoorzitter Sheryl Limburg
10:15 uur – Arjan Elst, directeur ArrangeGroup, over werkgeluk
10:45 uur – Colin Cleeren, founder Vitalfacts, over vitaliteit
11:15 uur – Koffiepauze
11:45 uur – Nils Bonder, directeur CONSULT van AM RED, over vitaliteit, gezondheid en welzijn toegepast in gebouwen en werkomgevingen
12:15 uur – Lunchpauze
13:30 uur – Actieve middag:

  • Clinic Chiwalking door Arco van Noppen van R-Connect
  • Rondleiding over de KNVB Campus
  • Workshop energie en balans door Julien Pieterse en Joyce Mees van Vitalics
  • Voetbalclinic door de KNVB

15:00 uur – Afsluiting
15:15 uur – Borrel
16:00 uur – Einde

De locatie

KNVB Campus
Woudenbergseweg 56
3707 HX Zeist

Kosten jaarcongres

Leden van de diverse benchmarkonderzoeken en netwerkgroepen van Arrange Consultancy kunnen kosteloos met twee personen deelnemen aan dit congres. Indien een lid met meer dan twee personen wenst deel te nemen, brengen wij 95 euro exclusief btw per persoon in rekening voor iedere extra deelnemer.

Voor andere organisaties rekenen wij 195 euro exclusief btw per persoon. Bij ‘no-show’ brengen wij 75 euro exclusief btw per persoon in rekening, in verband met reserverings- en administratiekosten.

Inschrijven!

Schrijf je hieronder in voor het Arrange Consultancy jaarcongres van vrijdag 2 november 2018 bij de KNVB Campus te Zeist.

1 Aanmelden
2 Aan welke activiteit wilt u deelnemen?
  • Contactpersoon

  • Correspondentieadres