Gamification

Voor het bevorderen van de betrokkenheid en intrinsieke motivatie op de werkvloer

Het Arrange Consultancy jaarcongres | Een unieke online jubileum editie

Bij welke andere management discipline is gedrag zó belangrijk als bij facility management? Een goede uitvoering van een facilitaire strategie en de dienstverlening die daarmee samenhangt begint met het gedrag van organismen. Zo hoop je dat de receptioniste zich vriendelijk gedraagt tegenover bezoekers, wordt de hoogte van de waterrekening veelal bepaald door hoe lang men de kraan laat lopen…

Hoe zorg je er nu voor dat het gewenste gedrag wordt bereikt?
Je kunt ervoor kiezen gedragsveranderingen onopvallend in gang te zetten, bijvoorbeeld door het inzetten van nudging, waarbij onbewust gedrag bewust wordt beïnvloed. Of je maakt het écht leuk, door de inzet van Gamification: het toepassen van spelelementen om gedrag te beïnvloeden. Door de manier van denken en technieken uit games in te zetten in niet-game omgevingen, motiveer je gebruikers en verrijk je belevenissen. Door met speltechnieken in te spelen op intrinsieke motivatie, bewerkstellig je gewenst gedrag. En als dat gedrag zo belangrijk is in een succesvolle facilitaire strategie en operatie; waarom gamification dan niet direct omarmen?

Ben jij ook benieuwd op welke manier Gamification kan leiden tot meer betrokkenheid en intrinsieke motivatie op de werkvloer? Wat dit betekent voor de mens, werk en omgeving? En hoe je hiermee omgaat als persoon en (facilitair) team? ‘Schuif aan’ bij ons online jaarcongres op vrijdag 6 november!

tijdlijn-jaarco_49558311-7

Ben jij erbij?

Meld je direct aan middels onderstaand inschrijfformulier!

Ben je lid van een van onze benchmark- of netwerkgroepen, dan neem je, samen met een collega, kosteloos deel aan ons congres. Indien je met meer dan twee personen wenst deel te nemen, brengen wij €95 exclusief btw per persoon in rekening voor iedere extra deelnemer.

Voor andere organisaties bedragen de kosten voor deelname €195 euro exclusief btw per persoon. 

Inschrijfformulier

READY, SET, GO…
Inschrijven voor een congres over Gamification, daar hoort een spelelement bij…

De snelste inschrijver
Hoe lang doe jij over het invullen van het inschrijfformulier? Zet je timer aan en laat ons bij de laatste vraag je benodigde tijd weten. Ben jij de snelste inschrijver?