Netwerkgroepen (semi)-overheid

Ben jij als FM’er werkzaam in de (semi)-overheid en zou je graag eens van gedachten willen wisselen met collega’s in de regio? Over uitdagingen in de praktijk? Of zou je geïnspireerd willen worden over relevante thema’s en innovaties binnen het vakgebied? Dan is onze (semi)-overheid netwerkgroep iets voor jou. In deze netwerkgroep, die jaarlijks meerdere keren plaatsvindt, bieden we je de mogelijkheid.

Let op: voor gemeenten en provincies zijn aparte netwerkgroepen. 

Activiteiten

Er vinden jaarlijks minimaal drie bijeenkomsten van de netwerkgroep (semi)-overheid plaats. Dit is elke keer op een andere locatie, vaak bij een deelnemer in huis, waarbij facilitaire thema’s behandeld worden. Deelname aan een netwerkgroep geeft tevens automatisch toegang tot het jaarcongres en andere bijeenkomsten van Arrange Consultancy. Daarnaast bieden wij een besloten digitaal webplatform en een app aan, waarbinnen vragen, documenten en gegevens uitgewisseld kunnen worden. Hierdoor kunnen deelnemers ook buiten de bijeenkomsten op een laagdrempelige manier contact met elkaar houden.

Bijeenkomsten

De bijeenkomsten en het online platform zijn alleen toegankelijk voor leden van het facilitaire netwerk van Arrange Consultancy. In dit onafhankelijke en besloten netwerk worden diverse regionale en landelijke bijeenkomsten georganiseerd waarin deelnemers kennis en praktijkervaringen delen. Alleen ‘facilitaire opdrachtgevers’ kunnen lid worden. Deelnemers bepalen gezamenlijk de onderwerpen op de agenda. Leveranciers en adviseurs worden afhankelijk van de agenda uitgenodigd om hun kennis te delen.

Kosten bij deelname

Deelname aan dit netwerk kost € 575,- per jaar exclusief btw. Deelname is niet persoonsgebonden: je wordt als organisatie lid en kunt met meerdere mensen aan de netwerkgroep deelnemen. Behalve deelname aan bijeenkomsten van deze groep en andere netwerkgroepen, zijn ook deelname aan het online platform en het jaarcongres inclusief.

Contact

Bij vragen kun je contact opnemen via consultancy@arrangegroup.nl. Het is ook mogelijk informatie en/of ervaring van een deelnemer in te winnen. Wij brengen je graag met hem of haar in contact.

Zie je graag een sectorspecifieke netwerkgroep in jouw regio terug? Neem gerust contact met ons op; wij zijn je graag van dienst.

Inschrijven

Lid worden kan eenvoudig via het digitale inschrijfformulier op deze pagina. Na het invullen ontvang je een e-mail met een bevestiging van de inschrijving. De data van de bijeenkomsten, de locaties en de verschillende programma’s per bijeenkomst staan in onze agenda.