Tweedaagse trainingen

Wij maken werk en omgeving beter en leuker… en met onze tweedaagse training ook slimmer! Wil je de volgende stap zetten met jouw Facilitair Bedrijf, maar weet je nog niet helemaal hoe? Of wil je je team helpen om hun kennis te ontwikkelen om zo een nog beter Facilitair Bedrijf neer te zetten? In samenwerking met The World of YES biedt Arrange Consultancy een tweedaagse training aan. Je krijgt een praktisch inzicht in de waarde van performance management en informatie op het gebied van facility management. Op deze pagina vind je meer informatie over onze trainingen.

Meer dan managen

In onze tweedaagse training ‘Meer dan managen’ tillen we facility management naar een hoger level. Want, de facility manager van vandaag is veel meer dan een manager; hij maakt de stap van beheren naar beheersen, waarbij grip hebben op processen en performance een steeds belangrijker rol speelt. Daarnaast staan veel facility managers voor de uitdaging om te professionaliseren en bedrijfsmatiger te handelen. Hoe breng je dit op een succesvolle manier samen, zonder de praktijk uit het oog te verliezen? Tijdens onze training bieden we inzicht in deze vraagstukken, waarin we altijd aandacht houden voor de raakvlakken met jouw praktijk. Hierdoor is het geleerde vervolgens direct toe te passen op de facilitaire processen.

Meer dan leren

Tijdens deze training tillen we niet alleen managen naar een hoger level, ons team van trainers heeft ook tot doel om jou als deelnemer méér bij te brengen. Wij bieden jou:

  • Een theoretische en praktische achtergrond van de toegevoegde waarde van Facility Management. Je krijgt antwoord op de vraag hoe je als Facility Manager deze toegevoegde waarde zichtbaar kan maken op basis van tien makkelijk toepasbare principes.
  • Een praktisch inzicht in de waarde van performance management. Vandaag de dag worden we overladen met informatie en data. Hoe kun je deze data inzetten om de organisatie naar een hoger plan te tillen?
  • Informatie uit de eerste hand over de ISO-normen op het gebied van facility management. Aan de hand van de NEN-ISO-41001 en 41014 leer je hoe de kwaliteit van het managementproces naar een hoger niveau gebracht kan worden. Op basis hiervan kun je optreden als gewaardeerd gesprekspartner aan de directietafel.

Dit wordt gecombineerd met een on- en offline netwerk aan ruime kennis en ervaring. Je volgt de training in een groep van 10 tot 20 deelnemers, wat voldoende ruimte biedt voor interactie en kennisuitwisseling. Na succesvolle deelname aan de tweedaagse training ontvang je een certificaat.

Tarief

Deelname aan de tweedaagse training kost €895,- per persoon (excl. btw). Kosten voor lunch en lesmateriaal zijn inbegrepen.

Agenda

Hieronder de data van onze training ‘Meer dan managen’.

November 2019:
Dag 1: vrijdag 15 november van 9:00 – 17:00 uur
Dag 2: vrijdag 22 november van 9:00 – 17:00 uur

Januari 2020:
Dag 1: woensdag 22 januari van 9:00 – 17:00 uur
Dag 2: woensdag 29 januari van 9:00 – 17:00 uur

Meer dan een klaslokaal

Voor deze training heten we je graag welkom bij Mr.Green Works in Apeldoorn. Mr.Green is stoer, gastvrij en inspirerend en past hiermee perfect bij het karakter van onze training. Verwacht geen standaard klaslokaal, maar meer dan dat!

Inschrijven

Inschrijving vindt plaats via de website van The World of YES. Je kunt je inschrijven door op onderstaande button te klikken. Volg je deze training liever inhouse, buiten de bovengenoemde data om? Neem dan gerust contact op.

Trainingen