Klanten Consultancy 2018-02-12T15:22:18+00:00

the facility brains

the facility brains

Klanten Arrange Consultancy

Leekerweide

Leekerweide is een zorgorganisatie voor mensen met een beperking. Samenwerking en de juiste organisatiestructuur is voor Leekerweide belangrijk om hun cliënten te ondersteunen en te ontzorgen. Om de gehele facilitaire organisatie te optimaliseren, schakelden zij Arrange Consultancy in.

Lees meer

VGZ

Zorgverzekeraar VGZ  werkt met een regiemodel waarbij de operatie wordt uitbesteed aan vijf professionele partners. Operationele verbintenis en samenwerking tussen de leveranciers is hierbij een belangrijk streven. Arrange Consultancy levert een bijdrage aan de facilitaire organisatie van VGZ en de samenwerking tussen de diverse leveranciers.

Lees meer

Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht

Samenwerking tussen het onderwijs en het werkveld is van groot belang. Een mooi voorbeeld hiervan is de samenwerking tussen de Hogeschool Utrecht in Amersfoort en Arrange Consultancy. Het resultaat is een win-win-wín-situatie: studenten krijgen inzicht in het bedrijfsleven, de Hogeschool kan de aansluiting op het werkveld toetsen en Arrange Consultancy krijgt inzicht in het niveau én welke studenten boven het maaiveld uitsteken.

Lees meer