Klanten Arrange Consultancy

Ymere

Ymere

Woningcorporatie Ymere beschikt over 70.000 sociale huurwoningen voor mensen met een bescheiden inkomen in de Metropoolregio Amsterdam. Om de servicedesk van het facilitair bedrijf van Ymere verder door te ontwikkelen, heeft Arrange Consultancy een Servicedesk Scan uitgevoerd.

Lees meer

logo-leeker

Leekerweide

Leekerweide is een zorgorganisatie voor mensen met een beperking. Samenwerking en de juiste organisatiestructuur is voor Leekerweide belangrijk om hun cliënten te ondersteunen en te ontzorgen. Om de gehele facilitaire organisatie te optimaliseren, schakelden zij Arrange Consultancy in.

Lees meer

Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht

Samenwerking tussen het onderwijs en het werkveld is van groot belang. Een mooi voorbeeld hiervan is de samenwerking tussen de Hogeschool Utrecht in Amersfoort en Arrange Consultancy. Het resultaat is een win-win-wín-situatie: studenten krijgen inzicht in het bedrijfsleven, de Hogeschool kan de aansluiting op het werkveld toetsen en Arrange Consultancy krijgt inzicht in het niveau én welke studenten boven het maaiveld uitsteken.

Lees meer

VGZ-logo

VGZ

Zorgverzekeraar VGZ  werkt met een regiemodel waarbij de operatie wordt uitbesteed aan vijf professionele partners. Operationele verbintenis en samenwerking tussen de leveranciers is hierbij een belangrijk streven. Arrange Consultancy levert een bijdrage aan de facilitaire organisatie van VGZ en de samenwerking tussen de diverse leveranciers.

Lees meer