Gezonde werkomgeving

Weten in hoeverre jouw gebouw bijdraagt aan de gezondheid van medewerkers?
Je streeft naar een fijne werkomgeving voor jouw collega’s, maar weet niet goed waar te beginnen. Of, je hebt daarin geïnvesteerd en bent nu benieuwd naar het effect daarvan; welke vervolgstappen je kunt nemen. Vanuit onze expertise over de WELL Building Standard denken wij graag met jou mee.

De WELL-scan vormt een startpunt om te komen tot een gezonde(re) en (meer) welzijn bevorderende fysieke werkomgeving, die bijdraagt aan het welbevinden, werkgeluk en vitaliteit van medewerkers.

Iconen WELL-Building

Een total body scan voor jouw organisatie

Alvorens we de spreekwoordelijke thermometer in de organisatie steken, laten we betrokkenen kennismaken met de standaard en brengen we de doelstellingen in kaart. Vervolgens gaan we aan de slag met de checklist, waarin de 10 geboden van de standaard – lucht, water, voeding, licht, beweging, thermisch comfort, geluid, materialen, mind en community – centraal staan. In hoeverre wordt voldaan aan de kenmerken die de kwaliteit van de 10 onderwerpen bepalen?

Een feitelijke weergave van de huidige situatie wordt geïllustreerd middels een infographic. Naast een eerste analyse ook behoefte aan opvolgend advies (en een actieplan)? Wij denken graag mee over de vervolgstappen om te komen tot een (meer) welzijn bevorderende fysieke werkomgeving.

Geïnteresseerd in een certificering volgens de WELL Building Standard? Wij begeleiden jouw organisatie graag gedurende dit proces. Een eerste stap is dan bijvoorbeeld WELL D&O certificering. Meer informatie hierover vind je in onze flyer.

Direct contact met onze WELL expert?

Felicia Koning klein

Felicia Koning 

felicia.koning@arrangegroup.nl

06 40 84 86 45