FMIS scan

Wil jij de kansen voor doorontwikkeling van het facilitair managementinformatiesysteem in kaart gebracht hebben?
Iedere organisatie werkt anders. Systemen zijn om verschillende redenen aangeschaft en de modules en ondergebrachte processen verschillen. Maar hoe effectief zijn processen in het systeem ondergebracht en zijn al die modules wel nodig?

Met de FMIS scan brengen wij de werking van het FMIS en de daarin ondergebrachte processen in kaart en analyseren wij de effectiviteit. Met de resultaten kun je het FMIS doorontwikkelen naar de meest effectieve vorm.

Over onze FMIS scan

Om jou van een goed advies te kunnen voorzien, doen wij een uitgebreide analyse van de huidige en gewenste situatie, de mate waarin de proces- en kennisorganisatie in het systeem is ondergebracht, een click-call-face analyse en gebruikerservaringen. Een grondige analyse van deze gegevens resulteert in een advies en verbeterplan, waarmee je gericht verbeteracties in gang kunt zetten.

Leer je graag van andere organisaties over hun FMIS-gebruik? Wij hebben een ruim netwerk en brengen je dan ook graag in contact met toonaangevende organisaties op dit gebied!

Een overzicht van de bevindingen en daarbij horende quick-wins presenteren we je in een infographic. In het begeleidende rapport tref je een uitgebreider toelichting aan op het onderzoek.

Direct contact met onze FMIS scan specialist?

Elize Vonk Noordegraaf

Elize Vonk Noordegraaf

elize.vonknoordegraaf@arrangegroup.nl

06 41 86 93 19