Bezettingsgraad scan

Behoefte aan inzicht in de bezetting en activiteiten van de werkplekken?
Ontvang je klachten over het werkplekconcept en wil je deze graag eens feitelijk laten onderzoeken? Of denk je aan de doorontwikkeling van het werkplekconcept, mogelijk aan de inzet van een sensoring systeem? Onze Bezettingsgraad scan biedt een eerste antwoord op deze vragen en geeft inzicht in de bezetting en benutting van de werkplekken binnen een pand.

De Bezettingsgraad scan van Arrange Consultancy vormt hét feitelijke vertrekpunt om aan de slag te gaan met het werkplekconcept.

Over onze Bezettingsgraad scan

Samen met jou bereiden we het daadwerkelijke onderzoek voor. In co-creatie stellen we de werkplektypes, activiteiten, meetmomenten en periode vast. Op basis hiervan voeren onze ervaren onderzoekers de metingen uit. Naast de registratie van de bezetting en benutting van de werkplekken wordt het onderzoek verrijkt met onze bevindingen; onze facilitaire ogen en oren staan immers nooit uit.

Uiteraard maken we onze dienstverlening speciaal voor jou op maat. Wens je aanvullende rapporten voor specifieke afdelingen? Geen probleem! Ook inspireren wij jou graag op het gebied van sensoring middels een marktverkenning.

Je ontvangt de resultaten van de Bezettingsgraad scan in een helder rapport. De meest sprekende resultaten presenteren wij in een overzichtelijke infographic.

Direct contact met onze bezettingsgraad scan specialist?

Elize Vonk Noordegraaf

Elize Vonk Noordegraaf

elize.vonknoordegraaf@arrangegroup.nl

06 41 86 93 19