Wij bieden hulp bij complexe facilitaire vraagstukken

Laten we praten

Facilitair onderzoek en advies

Arrange Consultancy verrijkt organisaties door het doen van onderzoek en het geven van advies, het uitvoeren van facilitaire performance metingen en het organiseren van verschillende bijeenkomsten. Door het bieden van inzicht, doorzicht en het creëren van verbindingen, maken wij organisaties professioneler op het gebied van Facility Management. Ons team van consultants beschikt over ruime kennis en ervaring en is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Heb je een complex vraagstuk waar je zelf niet uitkomt? Dan helpen wij je verder. 

Wij beschrijven verschillende scenario’s, denken met je mee en geven je advies. Naast adviseur zijn wij ook verbinder, middels het faciliteren van netwerkgroepen. Hierbij brengen wij organisaties uit dezelfde sector met elkaar in contact.

Lees meer

Waarom Arrange Consultancy?

Arrange Consultancy biedt inzicht hoe een facilitair vraagstuk eruit ziet, zodat een organisatie zich verder kan ontwikkelen. Wij helpen organisaties om hun facilitaire dienstverlening te verbeteren, leuker te maken, maar ook efficiënter en effectiever aan te bieden. Hoe doen wij dit? Door te blijven werken aan kennis, innovatie en de inzet van moderne faciliteiten. Wij zorgen voor aansluiting op de behoeften van de stakeholders, waardoor organisaties hun doelstellingen kunnen behalen.

  • Objectief en onafhankelijk

  • Facilitaire kennispartner

  • Verrijking door inzicht

  • Ervaren consultants

  • Succesvol maatwerk

  • Innovatieve oplossingen

Kantoor ArrangeGroup

Onze diensten

Onderzoek en advies
Arrange Consultancy biedt inzicht en doorzicht bij facilitaire vraagstukken, zodat een organisatie zich verder kan ontwikkelen. Hoe doen wij dit? Door middel van objectief onderzoek en het geven van onafhankelijk advies.

Bijeenkomsten
Wij organiseren diverse netwerkbijeenkomsten voor gemeenten, provincies, het onderwijs, (kunst)hogescholen en de zakelijke dienstverlening. Met deze netwerken brengen wij partijen met elkaar in verbinding. Met ons jaarcongres als jaarlijks terugkerend hoogtepunt!

Performance metingen
Wij bieden inzicht in de prestaties van facilitaire organisaties. Dit doen wij door de huidige situatie vanuit een ander, breder perspectief in kaart te brengen. Onze kennis en ervaring over de markt maakt het bovendien mogelijk met andere, soortgelijke organisaties te vergelijken en van best practices te leren.

Consultancy-home-header

Trainingen
In een unieke samenwerking met The World of YES bieden wij de training Meer dan Managen aan. Deze training speciaal voor Facility Managers bestaat uit drie verschillende onderdelen die met elkaar ervoor zorgen dat jij Meer dan kan Managen op jouw afdeling.

Wat zeggen onze klanten

“Innovatief”

Ik ervaar Arrange Consultancy als een organisatie met een open blik en houding die kijkt naar kansen en innovaties. Ze denken goed na over innovatieve, toekomstbestendige facilitaire oplossingen.

Rienk IJpma,
Facilitair Manager Palito

“Frisse blik”

Arrange Consultancy heeft een frisse blik, innovatieve ideeën en een breed facilitair netwerk. Het Facilitair Management van Ymere kan aan de slag met de doorontwikkeling van de servicedesk en kan in dit traject rekenen op Arrange Consultancy.

Dennis van Hoorn,
Senior Medewerker Facilitair Ymere

“Uitgedaagd”

Als we advies nodig hebben op het gebied van Facility Management, is Arrange Consultancy zeker Top of Mind. Wij worden als opdrachtgever graag uitgedaagd over onze eigen visie en gedachten door hen.

Karin Ax,
Facilitair Beleidsadviseur VGZ

Sheryl Limburg

Sheryl Limburg
Senior Consultant

Laten we praten