Wil jij de training ‘Meer dan Managen’ volgen?

Schrijf je hier in

Wil jij de training ‘Meer dan Managen’ volgen?

Schrijf je hier in

Arrange Consultancy verrijkt door onderzoek, advies en bijeenkomsten

Arrange Consultancy verrijkt organisaties door het doen van onderzoek en het geven van advies, het uitvoeren van facilitaire performance metingen en het organiseren van verschillende bijeenkomsten. Door het bieden van inzicht, doorzicht en het creëren van verbindingen, maken wij organisaties professioneler op het gebied van Facility Management. Ons team van consultants beschikt over ruime kennis en ervaring en is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Heb je een complex vraagstuk waar je zelf niet uitkomt? Dan helpen wij je verder. Wij beschrijven verschillende scenario’s, denken met je mee en geven advies waarbij we focus leggen op drie belangrijke pijlers: happiness, business en partnership. Naast adviseur zijn wij ook verbinder, middels het faciliteren van netwerkgroepen. Hierbij brengen wij organisaties uit dezelfde sector met elkaar in contact. Een jaarlijks terugkerend hoogtepunt van Arrange Consultancy is ons jaarcongres! Wil je meer weten over alle bijeenkomsten? Bekijk dan onze agenda.

Login netwerktool
0
Unieke opdrachtgevers uit diverse sectoren
0
Verschillende netwerkgroepen
0
Objectief en onafhankelijk

Onze diensten

Onderzoek en advies

Arrange Consultancy biedt inzicht en doorzicht bij facilitaire vraagstukken, zodat een organisatie zich verder kan ontwikkelen. Hoe doen wij dit? Door middel van objectief onderzoek en het geven van onafhankelijk advies.

Bijeenkomsten

arrange.group-juiste

Wij organiseren diverse netwerkbijeenkomsten voor gemeenten, provincies, het onderwijs, (kunst)hogescholen en de zakelijke dienstverlening. Met deze netwerken brengen wij partijen met elkaar in verbinding. Met ons jaarcongres als jaarlijks terugkerend hoogtepunt!

Performance metingen

arrange-ontwikkeling

Wij bieden inzicht in de prestaties van facilitaire organisaties. Dit doen wij door de huidige situatie vanuit een ander, breder perspectief in kaart te brengen. Onze kennis en ervaring over de markt maakt het bovendien mogelijk met andere, soortgelijke organisaties te vergelijken en van best practices te leren.

Geluksfacilitator

arrange-werkgeluk

Happiness gaat over het welbevinden, het werkgeluk en de vitaliteit van medewerkers. Facilitair kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Hoe krijg je grip op de mate van happiness? En hoe kun je als facilitaire afdeling het werkgeluk binnen een organisatie verhogen? Wij denken mee en bieden inzicht in dit vraagstuk.

Certificeringen

Otn4WliL_400x400

NEN

In 2017 is Sheryl, Directeur van Arrange Consultancy, benoemd tot voorzitter van de NENnormsubcommissie ‘de organisatie van Facility Management’. Samen met experts van de NEN ontwikkelt zij normen en richtlijnen voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Well building

Leesman

Elize Vonk Noordegraaf is sinds september 2019, als één van de eersten in Nederland, Leesman Advanced Practitioner. De Leesman Index meet wereldwijd op een objectieve manier de medewerkerservaring over de werkplek. Als Leesman AP ondersteunt Elize organisaties in het verbeteren van de werkplekervaring op basis van de Leesman Index.

Well building

WELL Building Standard

Felicia Koning is expert op het gebied van de WELL building. De WELL Building Standard is de eerste standaard die zich uitsluitend richt op het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van de mens. Hoe? Door het optimaliseren van het ontwerp, de exploitatie én het gedrag.

Well building

NFC Index

Als gecertificeerd adviseurslid draagt Arrange Consultancy bij aan de totstandkoming van de NFC Index, welke de Nederlandse markt jaarlijks voorziet van een objectieve en actuele benchmark van de facilitaire kosten.

Keurmerk

Partner of Choice – Adviesbureaus

In het Partner of Choice onderzoek van Facto is Arrange Consultancy preferred supplier gebleken in de categorie adviesbureaus. Professionals geven aan Arrange Consultancy als preferred partner te zien op het gebied van facilitair advies.

Klanten Arrange Consultancy

Word nu lid van onze nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief
Sheryl Limburg

Sheryl Limburg
Directeur Arrange Consultancy

Laten we praten