Arrange Consultancy verrijkt door onderzoek, advies en bijeenkomsten

Arrange Consultancy verrijkt organisaties door het doen van onderzoek en het geven van advies, het uitvoeren van facilitaire performance metingen en het organiseren van verschillende bijeenkomsten. Door het bieden van inzicht, doorzicht en het creëren van verbindingen, maken wij organisaties professioneler op het gebied van Facility Management. Ons team van consultants beschikt over ruime kennis en ervaring en is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Heb je een complex vraagstuk waar je zelf niet uitkomt? Dan helpen wij je verder. Wij beschrijven verschillende scenario’s, denken met je mee en geven advies waarbij we focus leggen op drie belangrijke pijlers: happiness, business en partnership. Naast adviseur zijn wij ook verbinder, middels het faciliteren van netwerkgroepen. Hierbij brengen wij organisaties uit dezelfde sector met elkaar in contact. Een jaarlijks terugkerend hoogtepunt van Arrange Consultancy is ons jaarcongres! Wil je meer weten over alle bijeenkomsten? Bekijk dan onze agenda.

0
Unieke opdrachtgevers uit diverse sectoren
0
Verschillende netwerkgroepen
0
Objectief en onafhankelijk

Onze diensten

Onderzoek en advies

Consultancy Hilversum 2

Arrange Consultancy biedt inzicht en doorzicht bij facilitaire vraagstukken, zodat een organisatie zich verder kan ontwikkelen. Hoe doen wij dit? Door middel van objectief onderzoek en het geven van onafhankelijk advies.

Bijeenkomsten

Consultancy Hilversum

Wij organiseren diverse netwerkbijeenkomsten voor gemeenten, provincies, het onderwijs, (kunst)hogescholen en de zakelijke dienstverlening. Met deze netwerken brengen wij partijen met elkaar in verbinding. Met ons jaarcongres als jaarlijks terugkerend hoogtepunt!

Performance metingen

arrange-ontwikkeling

Wij bieden inzicht in de prestaties van facilitaire organisaties. Dit doen wij door de huidige situatie vanuit een ander, breder perspectief in kaart te brengen. Onze kennis en ervaring over de markt maakt het bovendien mogelijk met andere, soortgelijke organisaties te vergelijken en van best practices te leren.

Geluksfacilitator

arrange-werkgeluk

Happiness gaat over het welbevinden, het werkgeluk en de vitaliteit van medewerkers. Facilitair kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Hoe krijg je grip op de mate van happiness? En hoe kun je als facilitaire afdeling het werkgeluk binnen een organisatie verhogen? Wij denken mee en bieden inzicht in dit vraagstuk.