Willemijn aan het woord…

Willemijn schrijft hieronder regelmatig over hoe haar droom werkelijkheid wordt. Ze zal ons inspireren, onze ogen openen en laten zien dat mensen met een beperking ongekende mogelijkheden hebben!

Willemijn met laptop

Hoe ik een Bikkel werd…

Een Bikkel was ik natuurlijk al vanaf mijn geboorte. Want je bent een Bikkel of je bent het niet! Waar ik nu op doel is: hoe werd ik een Bikkel van de Bart de Graaff Foundation.

lees verder
Willemijn en Angelique lachen samen

De klik met ArrangeGroup…

De samenwerking met mijn coach Angelique van der Wal is erg fijn. Zij is Manager Marketing & Communicatie bij ArrangeGroup en we kunnen veel van elkaar leren.

lees verder
Willemijn met laptop

Yes! I did it!

Ik heb het gedaan! De teksten voor mijn ondernemingsplan zijn af. Graag deel ik met jullie een klein deel van mijn plan. En wat is er mooier om te delen, dan mijn eigen motivatie?

Lees verder
Willemijn achter laptop

Tijd voor een Pit Stop!

Vrijdag 17 mei: het Pit-Stop Event van Dutch Leaders. Tijdens het onderdeel, People Stories, pitch ik mijn bedrijf. Spannend, maar ook een leuke uitdaging.

Lees verder
Willemijn achter laptop

Believe & Go for it!

Vandaag interview ik Arjan Elst, Directeur van ArrangeGroup. Arjan stond aan de wieg van dit bedrijf, dat inmiddels meer dan 260 medewerkers telt.

Lees verder
Willemijn achter laptop

Interview KPN

Dit keer interview ik Jurn van Veldhuijzen, Manager Sociaal Ondernemen bij KPN. Zij zijn in 2015 gestart met een leerwerkbedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees verder
Willemijn achter laptop

Kwaliteiten zien

Tipan is Klantexpert bij KPN en heeft een visuele beperking. In dit interview vertelt zijn teamleider Rim hoe het als werkgever is om iemand in dienst te hebben die blind is.

Lees verder
Willemijn achter laptop

Tijd voor een restyle… Help!

Het is tijd voor een restyle van TipanTekst! Na een uitgebreid kennismakingsgesprek zijn er nu twee mooie logo’s ontworpen met een bijpassende huisstijl. Nu moet ik nog kiezen…

Lees verder
Willemijn achter laptop

Afscheid nemen bestaat niet!

Vorige week was het tijd om het bikkeljaar af te sluiten met een borrel bij ArrangeGroup. Het was een leuk afscheid, en tegelijkertijd een mooie vooruitblik naar de toekomst.

Lees verder