The Arrange Associate Network

Hét netwerk voor facilitaire zzp’ers

Welkom bij AAN: The Arrange Associate Network”

Als zzp’er is een goed netwerk van groot belang. Bij ArrangeGroup zijn wij ons daar erg van bewust en verbinden wij mensen graag met elkaar. Daarom zijn wij in 2019 gestart met het Arrange Associate Network (A.A.N.). 

AAN is een netwerk speciaal voor zelfstandige interim professionals binnen het facilitaire werkveld. Dit is hét platform om te netwerken, kennis met elkaar te delen en te verbinden. Dankzij AAN sta jij volledig in contact met veel zelfstandig interim collega’s! AAN laat je zien wat andere collega’s bezighoudt, neemt je mee in de leukste netwerkbijeenkomsten en deelt informatie over relevante onderwerpen. Daarnaast biedt AAN de mogelijkheid te netwerken, zelf informatie te delen en hulp te vragen en bieden.

LinkedIn Group
Arrange Associate Network
Arrange Associate Network

Benieuwd naar meer? Lees hier wat we de afgelopen bijeenkomsten gedaan hebben.

De eerste A.A.N. bijeenkomst vond plaats in april 2019 in The Green House te Utrecht, een volledig circulaire omgeving. ArrangeGroup trapte de middag af, waarna Bas van Galen het programma vervolgde met een enthousiast verhaal over circulariteit en duurzaamheid. De deelnemers kregen vervolgens een rondleiding door The Green House en gingen met elkaar het gesprek aan over relevante onderwerpen binnen de facilitaire branche. De middag werd afgesloten met een gezellige borrel.

Lees meer

Schrijf je hier in voor het Arrange Associate Network!

Kom je graag in contact? 

Birgit Stamhuis
Accountmanager
birgit.stamhuis@arrangegroup.nl
06 40 07 90 87

Ook interessant voor jou